Akik a cicájukkal alszanak! Nem szoktátok őt véletlenül megrugni/ellökni/ráfeküdni/stb?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 12:37
1/8 anonim válasza:
De igen! :) Néha ráfekszek de akkor fogja magát és arrég megy! :)
3/8 anonim válasza:
Nem igazán, nagyon ügyesen el tud helyezkedni úgy hogy ne zavarjuk egymást.
4/8 anonim válasza:
Haha.. hát emlékszem mikor egyik télen benn volt, a lábamhoz odamászott, én meg egyfolytában rugdostam :) De nem bírtam arrébb rúgni. Olyan is volt hogy mikor bementem a szobába az éjszaka kellős közepén, már az ágyamba feküdt, visszatettem a helyére, de a lábamtól indulva rajtam végigmászott. Visszatettem, a helyére, utána egyszer megint lassan... akkor hagytam, de úgy meg nem tudtam aludni. Kivittem inkább az udvarra... :)
De többször is volt hogy a fejünknél feküdt egyszer csak :)
5/8 anonim válasza:
nekem általában a fejem mellett alszik,de volt hogy lement a lábam mellé és én arra keltem,hogy lelöktem az ágyról szegényt :)
6/8 anonim válasza:
nem, még sosem volt ilyen gondunk. ahogy én fordulok, a cica is nyújtózik egyet és helyzetet változtat.a sötétben is meg szoktam simizni:))
7/8 anonim válasza:
Hogyne, de nem nagyon törődött vele a Macsek. 12 év alatt hozzászokott, hogy nincsen könnyű élete 2 kisfiú mellett (az egyik én voltam!).
8/8 anonim válasza:
Én mindig rájuk fekszem, lelököm őket stb. A nagy már csak a párom mellett mer aludni, v mellettem a fejemnél a földön, a kicsi még próbálkozik, bár múltkor elszállt, mint a győzelmi zászló mind a 20 dekájával amikor rúgtam a takarómon, h megigazgassam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!