A macskámnak fül atkája van és nem tudom mit tegyek?
2 éves cica de nem qnnyira regen vettem eszre hogy ez van neki olvastam nagyon sok mindent azt mondtak ra megy az agyara es bele hal en nem akarom hogy meghaljon a cicam
Viszont a feje nagyon buzlik de nagyon szeretem es nem akarom hogy meghaljon
Itt van par kep tudom nem a legjobb de megprobaltam lefotozni
Egyekbent amugy kinti cica mindig verekszik a tobbi macskaval sosem bir magaval
A képeket nézve és a szag alapján nem csak atkáról van szó, hanem gombás felülfertőzésről is.
Állatorvos!
Jesszus , az en kutyam egy hetig razta a fejet azt se gyakran, de mar vittem is dokihoz. Aki mondta, hogy ful atka. Adott egy par szaz ft-os cseppet es kesz.
Hogy a francba lehet igy elhabyagolni azt az allatot akit szeretsz?
Ez mar borzalmasan nez ki. Azonnal vidd orvoshoz!!! Ez eddig nem jutott eszedbe ? 🙄
Persze mert mar kirohadt a fuluk mert ugyan ugy leszartak mint te es nem vittek idobe 🤦♀️
En 5 ezer ftot fizettem ( vizsgakati dij+fulpucolas+csepp) +2x400ftos csepp amit itthon csepegtettem.
Ha megendoszkópoztatod, akkor van az 130 K is plusz a kezelés és a gyógyszer költségek.
Tényleg ne trats állatot.
Dehogy 100.000Ft a kezelés. Ahhoz már valami nagyon komoly dolognak kell lennie vele.
Nálunk a kutyának volt valami fül fertőzése ott 16.000Ft volt a fülcsepp +az állatorvosi ellátás.
Később amikor hozzám került a macskám neki is ugyanebből kellett csepegtetni és jobban lett tőle.
De minél tovább húzod az állatorvos látogatást annál rosszabb lesz.
Viszont a későbbiekben légy felelős állattartó és csak akkor legyen bármilyen állatod, ha meg tudod magadnak engedni az állatorvost, mert igen, a macskákkal is kell törődni és orvoshoz vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!