A macskámnak fül atkája van és nem tudom mit tegyek?
2 éves cica de nem qnnyira regen vettem eszre hogy ez van neki olvastam nagyon sok mindent azt mondtak ra megy az agyara es bele hal en nem akarom hogy meghaljon a cicam
Viszont a feje nagyon buzlik de nagyon szeretem es nem akarom hogy meghaljon
Itt van par kep tudom nem a legjobb de megprobaltam lefotozni
Egyekbent amugy kinti cica mindig verekszik a tobbi macskaval sosem bir magaval
Te vagy az aki a másik kérdése alatt próbált pénzt kuncsorogni??? Gondolom a kérdésedet is törölték, azért írtad ki megint.
Ha komolyan gondolod, akkor vedd fel a kapcsolatot a helyi állatmentő szervezetekkel, írj rá több emberre is, ők majd esetleg segítenek, ha van kapacitásuk, gyűjtést szerveznek a SAJÁT számlájukra és segítenek orvoshoz juttatni.
Nehogy véletlen leírja valaki, hogy mit kell a fülébe csepegtetni... Nyilvánvaló, hogy a kérdező nem fogja dokihoz vinni.
Olyan titkos az a fülatka elleni szer, hogy csak az állatorvos tudja megmondani a nevét?
Akkor megfogok halni 😰
itt nincs a kozelben allat orvos es penzunk sincs allatorvosra mar mondtam
#15-ös vagyok. Jól lepontoztatok. Mondtam, hogy nem fog a kérdező állatorvoshoz menni.
Valami tanácsot csak tudtok adni, hogy mivel kezelje a macska fülét.
Én tartottam nyulakat, ott is van fülatka. Étolaj jó volt rá. 2 kezelés és meg is gyógyult mindnek a füle.
De ezt ne használd a macskára, kérdező. Lehet rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!