Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskáknak miért fordul ki a...

Macskáknak miért fordul ki a lába? Régen a macskámnak kifordul elg gyakran, én kellett helyre rakjam pedig kB 6 7 éves lehettem

Figyelt kérdés
jún. 4. 06:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolommint az embereknél, ha egyszer kifordul, akkor onnantól már könnyen kimegy másodjára, meg sokadjára. És mivel a macskák ugralnak, másznak, stb, íhy könnyen kiment újból és újból.
jún. 4. 08:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon fordul ki, ez egyedi eset. Vagy valami baleset erte es onnantol kezdve igy elt, vagy mar igy szuletett.
jún. 4. 08:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk sosem fordult elő ilyen, pedig a gyerekkoromat falun töltöttem, ahol mindenféle macsek megfordult. A tiéd egyedi eset
jún. 4. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Valójában nagyon ritkán fordul ki, de ha már egyszer kiugrik, akkor az maradandó probléma lesz.
jún. 11. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!