Mi baja lehet a macskámnak?
Figyelt kérdés
6 hónapos kandúr cicámról van szó. 1 hete volt az ivartalanítása. Tegnap délben habosat hányt. Azóta nagyon furcsán viselkedik, nyáladzik, nagyokat nyel, gubbaszt, állandóan alszik. Kapott vacsorát, amit jó izűen megevett, nem hányt utána, de tényleg nagyon furcsán viselkedik. 2 dologra gyanakszom. Szokott kapni a Müllerben kapható fagyasztva szárított csirkemellből extraként, tegnap előtt este amikor adtam neki azt vettem észre hogy egyes csirkemell darabkák megkeményedtek és furcsa szaguk lett. De már oda adtam neki a csirkemellet miután ezt észrevettem. Valamelyik nap pedig a szemetesből kirángatta a maradék vajat, amit a szobám közepén találtam, ezután nem evett vacsorát nem is kérte de másnapra már étvágya is volt és nem is gubbasztott. Mit tegyek? Vigyem orvoshoz? Szerintetek mi lehet a baja? Ja meg elég büdös lehelete van.ma 00:40
1/5 anonim válasza:
Nem a csirke, nem a vaj. Rossz fog, tályog a szájában, betegség vagy mérgezés. Vidd orvoshoz.
2/5 A kérdező kommentje:
Amikor ivartalanították a cicám jeleztem a dokinak, hogy nagyon kellemetlen illata van a cicám lehelletének, meg is nézte a fogait, rendbe voltak és azt mondta, hogy ilyen fiatal cicának lehetetlen hogy rossz foga legyen. Mérgezés nem lehetséges, szoba cicáról van szó, azt elfelejtettem írni. Mindenesetre köszi a segítséget! Mindenképp elviszem orvoshoz, lehet holnap, ha nem lesz jobban, de péntekre van időpontunk az orvoshoz oltás és féregtelenítés miatt, bár nem tudom, hogy fogja megkapni az oltást a cicus, ha beteg.
ma 01:59
3/5 A kérdező kommentje:
Jajj nem illata hanem szaga bocsi mar faradt vagyok. Ja es a masik eleg nagy problema hogy nem iszik eleg vizet, emiatt mar beszereztunk cica szokokutat abbol se iszik rendesen.
ma 02:03
4/5 A kérdező kommentje:
Az ivartalanítás előtt tök jól volt, most pedig olyan kedvetlen, lógatja a fejét. Mondjuk a kellemetlen szagú lehetelete már ott is megvolt
ma 02:09
5/5 A kérdező kommentje:
Ja meg kevesebbet mosakszik mint általában
ma 02:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!