Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Bárkinek bármi hasznos fiú...

Bárkinek bármi hasznos fiú macska név?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kiváncsi a zacskó meg takarodj meg hasonló nevekre, de lesz még egy kandúr cicám és kifogytam a nevekből, jó lenne egy új perspektíva! :D

szept. 9. 21:24
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%
Nekem volt egy fiú macskám , sajnos màr nincs köztünk .. Őt Béninek hívtuk a Frédi és a Béniből.. Elég vicces amúgy , viszont nagyon aranyos és nem hallottam még senki cicáját így hívni 😊😊
szept. 9. 21:30
 2/28 anonim ***** válasza:
80%
Ha cirmos: Bejgli.
szept. 9. 21:30
 3/28 anonim ***** válasza:
80%
Boldizsár. Pityke.
szept. 9. 21:35
 4/28 Iriome ***** válasza:
77%
Magyarosan hangzó nevek közül nekem a Kófic nagy kedvencem, illetve volt egy Chacho is (spanyol nyelvterületen élek).
szept. 9. 21:38
 5/28 anonim ***** válasza:
63%
Kópé
szept. 9. 21:44
 6/28 anonim ***** válasza:
54%
Kovász
szept. 9. 21:47
 7/28 anonim ***** válasza:
54%

Lehetne Csáknorisz 😁

De ha mondjuk valami plusz infót is írnál róla (színe, kora, esetleg ha van vmi extra sztori, hogy hogy kerül hozzád stb.), akkor lehetne kitalálni valami személyre szabottat...

Pl. a mi egyik fiúcicánk Tótendre volt, "bosszúból" kapta a nevet, mert épp akkor őrült meg és rosszalkodta végig az éjszakát, mikor teljes sokkban hazaértünk egy Tót Endre kiállításról 😀

A másik kandúrunk Hülyegyerek, ő azért kapta ezt a nevet, mert két idősebb, "megfontolt" nőstény mellé fogadtuk be 🙃

szept. 9. 21:57
 8/28 anonim ***** válasza:
82%
Haverom macskájának a száján a szőr 100%-ban úgy néz ki, mintha bajusz lenne rajta, és Juan a macska neve. A mai napig sírok a röhögéstől, amikor ez beugrik🤣
szept. 9. 22:01
 9/28 anonim ***** válasza:
72%
Mi a fiú cicánkat Hono-nak hívjuk,(japánul lángot jelent, azért ezt a nevet kapta mert macska létének ellenére eléggé lobbanékony)
szept. 9. 22:02
 10/28 anonim ***** válasza:
79%
Bandi. Kandúr Bandi :)
szept. 9. 22:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!