Bárkinek bármi hasznos fiú macska név?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kiváncsi a zacskó meg takarodj meg hasonló nevekre, de lesz még egy kandúr cicám és kifogytam a nevekből, jó lenne egy új perspektíva! :Dszept. 9. 21:24
1/28 anonim válasza:
Nekem volt egy fiú macskám , sajnos màr nincs köztünk .. Őt Béninek hívtuk a Frédi és a Béniből.. Elég vicces amúgy , viszont nagyon aranyos és nem hallottam még senki cicáját így hívni 😊😊
4/28 Iriome válasza:
Magyarosan hangzó nevek közül nekem a Kófic nagy kedvencem, illetve volt egy Chacho is (spanyol nyelvterületen élek).
7/28 anonim válasza:
Lehetne Csáknorisz 😁
De ha mondjuk valami plusz infót is írnál róla (színe, kora, esetleg ha van vmi extra sztori, hogy hogy kerül hozzád stb.), akkor lehetne kitalálni valami személyre szabottat...
Pl. a mi egyik fiúcicánk Tótendre volt, "bosszúból" kapta a nevet, mert épp akkor őrült meg és rosszalkodta végig az éjszakát, mikor teljes sokkban hazaértünk egy Tót Endre kiállításról 😀
A másik kandúrunk Hülyegyerek, ő azért kapta ezt a nevet, mert két idősebb, "megfontolt" nőstény mellé fogadtuk be 🙃
8/28 anonim válasza:
Haverom macskájának a száján a szőr 100%-ban úgy néz ki, mintha bajusz lenne rajta, és Juan a macska neve. A mai napig sírok a röhögéstől, amikor ez beugrik🤣
9/28 anonim válasza:
Mi a fiú cicánkat Hono-nak hívjuk,(japánul lángot jelent, azért ezt a nevet kapta mert macska létének ellenére eléggé lobbanékony)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!