Bárkinek bármi hasznos fiú macska név?
Kedves Kérdező! A 21-es vagyok.
Nekem az otthoni cicámnak úgy jött a Kófic név, hogy a Hercegnő és a Kobold c mesében a kisfiúnak ez a neve, és a cica hasonlitott az enyémre (de a Kófic név engem magával ragadott, olyan vicces, de nem röhejes, aranyos, kedveskedő, mint az én Szépségem volt...)
A Chacho már itt, spanyol nyelvterületen jött, egy vicces ok fokan, ám szerintem ez egy hasznos tipp:
Gyűjts össze 5-6 nevet, ami tetszik, és hivd a cicám azokon. Melyikre jobban felkapja a kis buksiját, annak a hangzása tetszik neki a legjobban, az lesz a legjobb.
A vicák szeretik a rovid, max ket szotagu, lehetoleg hangfesto, vagy hangutanzos neveket (pl: cila,vagy Cirni, ami klasszikus magyar, vagy Felix, Titi angol nyelvteruleten, vagy epp a Chacho spanyolban, ami kb fickót, hapsit, csávót, vagy Tökit jelent...
Kedves 25-ös! Elárulok egy titkot, mert ezek szerint neked errol eddig fogalmad se volt... A cicának választ nevet, nem magának! Ergo olyan hangzásu kell, amite felfigyel, amihez hozzá tud szokni... A Kófic egyébként egy brutál szép régi, echte magyar szavunk, nem jövedék szó, echte magyar eredetű.
A cica személyiségéhez, játékosságához, bolondossagához illet a szó jelentése.
MINDIG olyat választok, ami illik hozzá. A spanyol cicuk egy morcos úriember, nagyfiú, makacs, magánakvalónak tűnhet, de ha ketten vsgyunk, egy igazi love bug. Hát ő így lett Chacho. Ha már spanyol területen élünk. Spanyolul beszélek csak hozzá, miért adnék magyar nevet?
Kedves kérdező!
Érdeklődhetünk, hogy mi lett végül a cicus neve?
Sziasztok!
Sajnálom, hogy nem jeleztem vissza, a cica beteg lett és el is felejtettem, hogy nevet kéne neki választanom.
Nagyon sok remek név ötletet kaptam amit köszönök szépen! Azok és a saját kutatás alapján még a Kópé, az Oszkár, a Béni és a Wolfie között vacilálok… Amint eldőlt mi lesz első dolgom lesz kiírni. Köszönöm a segítséget!😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!