Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Tippek a macska szüléséhez...

Tippek a macska szüléséhez házban?

Figyelt kérdés

Hamarosan szüni fog a cicám (tervezett terhesség) és ha van valami tippetek, tapasztalatotok a témában akkor örőlnék, ha megosztanátok velem :)

Nyilván rengeteget olvastam a témában, de a tapasztalatok mindig érdekelnének.

Volt akinél felléptek komplikációk? Ha igen, állatorvoshoz vittétek, vagy megoldottátok otthon?

aug. 19. 22:49
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
77%
Hány évesen szüleszteted le a szerencsétlent? Mert nagyon nem mindegy. Ha fiatal bele is halhat.
aug. 20. 23:21
 22/33 A kérdező kommentje:
2 éves. utánanéztem
aug. 20. 23:33
 23/33 anonim ***** válasza:
58%
Hát pedig leírta már mindenki, hogy mi miatt felelőtlenség és szimpla szaporítás, amit műveltek. Az főleg érthetetlen, hogy te magad is leírod, hogy tévhit, hogy a macskának egyszer ellenie kell, ennek ellenére mégis szaporítotok. Szóval de, emberségből bizony megbuktak az aluliskolázott szüleid meg te is.
aug. 20. 23:40
 24/33 A kérdező kommentje:
sajnos akkor még nem tudtam, hogy tévhit. igen, hibáztam, jobban utána kellett volna néznem.
aug. 20. 23:42
 25/33 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező, ne foglalkozz senkivel aki itt lehord téged.

Milyen jogon beszéltek így szerencsétlennel? Ha nem tetszik a dolog, ki kell lépni s magadban mormold el. Immár a kiscicákat nem lehet visszacsinálni, s úgy csináltok mintha egy főbűnt követett volna el. Inkább csesztessétek a való világban azokat, akik a cicáikat kb halálra ítélik, vagy eldobják az újszülött piciket, vagy csak kínozzák, ételt nem adnak nekik de attól van vagy 10 macska egy udvaron. Álszent az egész válaszadó... ezeknek a macskáknak bár jó sorsuk van/lesz, van étel nekik, van gazdájuk, nem fognak kínok között elpusztulni.

aug. 21. 10:36
 26/33 anonim ***** válasza:
18%
25-ös, igazad van. Amit ma egyes állatvédők, "állatszeretők" előadnak,az már több a soknál. Érdekes, az elabortált magzatokat nem sajnálják, a nyomornegyedek éhező lakóit se. Mondom ezt úgy, hogy szeretem az állatokat.
aug. 22. 01:04
 27/33 anonim ***** válasza:
51%
26, mi közük egymáshoz?
aug. 22. 07:52
 28/33 anonim ***** válasza:
67%
26.: Az a közük, hogy azt látom, sok "állatvédő" szemében az állat már többet ér, mint az ember. Lehet ellenezni egyesdolgokat, de amit a kérdező tesz, annak semmi köze az állatkínzáshoz. Az is döbbenetes, hogy sokan véglénynek, meg mindenfélének titulálják őt. Az nem zavarja ezeket a fanatikusokat, hogy durván, kegyetlenül bánnak egy random emberrel? Minősíthetelen jelzőkkel illetik?
aug. 22. 12:26
 29/33 anonim ***** válasza:
50%
10-es, te konkrétan nem vagy normális. Szerinted mi folyik a drága, előkelő macskatenyészetekben? Ott talán más a cicák párzása? A macskák így párosodnak, a természet így alkotta ezt meg.
aug. 22. 12:32
 30/33 anonim ***** válasza:
50%
29- tudod a tenyésztőknél már a gólya hozza a tökéletes genetikával rendelkező cicusokat, minden tenyésztő személyreszabhassa a kromoszómáikat.
aug. 22. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!