Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miert ilyen a cicam?

Miert ilyen a cicam?

Figyelt kérdés
Sziasztok , van egy 8 honapos cicam , januarba hoztuk el. Nos az elejen felenk volt meg ilyesmi, huzodott tolem. Par nappal miutan elhoztuk azota mostanaig karmol, harapgal, stb. Nem tudom hogy ez miert van, soha nem bantottuk . Azt mondta az elozo gazdaja hogy nyugodt es csendes. Hat.. nem tudom velunk nem ilyen, anyukammal el van alszik vele stb. Velem meg az ellentetje. Akarmennyire is probalkozom nem akar hozzam bujni stb. Miért nem szeret? Soha nem artottam neki

aug. 19. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

De agresszívan karmol?

Az a baj a cicának is van szimpatikus illetve antibiotikus ember. Hiába nem ártasz neki úgy se fog szeretni téged. Ez idő után változhat, meg is szokhat lassan.

Pl az én cicám akármilyen gyerek elől úgy fut mint az égő tűztől. Isten őrizz megfogják mert akkor összekarmolja mint a huzat. Pedig soha nem volt baja gyerekekkel

Amúgy meg próbálj meg neki kedveskedni. Mondd meg anyukádnak hogy engedje egy ideig csak te adj enni neki, és adj neki finom jutifalatot. Lehet ez segít.

aug. 19. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy stresszel

Lehet,hogy játszani akar,a kiscicák egymás lebirkózása közben tanulják meg a vadászatot.

Amúgy,ha stresszel pl, akkor kerítsetek neki valami dobozt, amibe időnként elbújhat, megnyugtatja,attól kevésbé lesz stresszes

aug. 19. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezekkel a kisállatokkal lehet, hogy könnyebb úgy összebarátkozni, hogy az ösztöneire hatsz, azaz ha te eteted. Lehet ez a macska azért barátságosabb azzal akivel mert ő eteti vagy rakja rendbe az almot alatta.

Játssz vele, etesd, tölts vele időt, aztán ha agresszív zavard el a fenébe, hogy SÖCCCCC!!!!, viszont amikor közeledik soha ne zavard el mert lehet, hogy azért jön mert eszébe jutott, hogy korábban már etetted, simogattad, ... és szeretne egy kis törődést.

aug. 19. 23:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez így kevés infó. Nem tetszel neki, nem jó a testbeszédet, nem tetszik neki a szagod, túl hirtelen vagy, mit tudjuk mi... Látni kéne
aug. 20. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!