A macskám atkás, mit tegyek?
A macskam mar majdnem 2 éves és rajta kivul van meg 4 macskánk meg egy most szuletett
Es a macskam mar kicsi kora ota buzlik a feje volt hogy megfurdettem de mindig neha elojott a szag na es par napja ra kerestem a neten es megtudtam hogy atka az bele vilagitottam a fulebe es tele van a fule es en meg akarom venni a fulcseppet a patikaba a fulebe de nincs penzem szuleim meg nem akarjak megvenni mert ok ugye pont azt az egy macskat utaljak mert sokszor verekedik es nem tudom mit tehetek, mit tegyek? Hogyan csinaljam meg?
Elkaphatja ember is, bár hosszútávon nem tudnak megtelepedni, de bőrkiütést okozhatnak. Otodectes cynotis a becses neve az atkának, a barna bűzös cucc pedik Malassezia(élesztő gomba) és baktériumok keveréke.
Ha már régóta fennáll a probléma, akkor nem szabadna halogatni az állatorvost, mert ezt egy csepegtetés nem fogja eltüntetni, viszont előbb-utóbb át fog szakadni a dobhártyája (ha még nem történt meg)…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!