Eltűnt a macskám. Előjöhet még?
Figyelt kérdés
Kinti macska, falun lakunk, nincsen ivartalanítva. Már több mint egy hete nem jött haza, ilyen sokáig még sosem volt távol. Általában 4-5 nap után vissza szokott jönni enni. Előkerülhet még?máj. 2. 19:37
1/40 anonim válasza:
Ha szerencsétek van, akkor még visszajöhet mint a terminátor!
Ha nincs szerencsétek, akkor ez van, a macskák ilyenek.
2/40 anonim válasza:
Nekem egyszer 1 hónapra eltűnt a macskám. Már elsirattam, hogy biztosan meghalt, utána hazajött. Kerek egy hónapig nem jött. Szerintem más etette, mert nem fogyott le
3/40 anonim válasza:
Egyszer a volt munkahelyemen több mint egy hónap múlva jött haza a macska.
Szóval bármi lehet.
4/40 anonim válasza:
Ivaros, kóborolni kivágott szerencsétlen állat. Kicsi rá az esély.
5/40 Balasa Bence válasza:
többször is volt fiatalabb korában, hogy 2 hétig nem jött haza.
Mindig visszajön.
6/40 anonim válasza:
Gratulálok, felelős állattartók mind a kérdező és válaszolók is. Ez orosz rulett. Előbb utóbb nem fog haza menni, ha szerencsés és autó üti el, hamar belehal, ha nem, akkor kínlódik előtte hosszasan, mire belepusztul...
7/40 anonim válasza:
#4: "kóborolni kivágott szerencsétlen állat" - ezt hogy kell érteni?
9/40 anonim válasza:
7, kivágták/kidobták kóborolni szerencsétlen állat(ot)
10/40 anonim válasza:
A mi anyamacskánk a kölykei mellől tűnt el három hétre. Utána hazajött, de a kölyköket már nem fogadta el.
Szerintem bezárhatta valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!