Eltünt a macskàm, elöjöhet még?
Szoval ma 3. napja hogy nem talàlom.Volt egyszer hogy 2 napra elment,,de màsodik nap délutànra visszaért.Most 3. nap semi jel.Tettem neki ki enni,de abbol se fogyott,nem jàrt it.Elötte minden nap hazajött,akàr 3-szor is,enni,aludni.Tàrsashàzban élünk,földszinten,bàrmikor betudna jönni,az ablak mellett van a gépem,és mindig itt vagyok szinte,illetve a föbejàrati ajto is nyitva van egésznap.
Làny macska,nincs ivartalanitva.Most 2 éves.A környék nyugoddt környék,tele fàkkal,bokrokkal,szoval nem Pesti hangulatot kell elképzelnimégsem jöln elö.
Van remény,vagy màr ne is vàrjam?
Hááááááááát...
Ugye a környékünkön 2 hónapja volt kb bagzás.Lehet hogy vemhes és keresett magának egy nyugis helyet, ahol világra hozhatja a kölykeit.Bár sajnos nekünk kandúrok tüntek el úgy, hogy 3-4 nap után sem jöttek haza:-((
Most 2 macskánk van, 1 dúr,(mert már nem kan)és 1 nőstény. Ő is ivartalanítva van. Javaslom, ha megkerül inkább ivartalaníttasd. A mi macskáink 50méteres körzetben nem hagyják el a házat.
Azért persze, hogy van remény, sőt, majd hozza a kölyköket.
Ha ivaros, akkor megy az ösztönei után.
Nem ártana minél előbb ivartalanítani ha visszajön. teljesen felesleges a cicák számát gyarapítani.
Légyszive ne azt javasoljàtok hogy iuvartalanitsam,meg feleslges...Elöször is a nyàron fialt 4 kölyökcicàt,mindnek szeretö gazdit kerestünk.Mai napig jo helyen vannak.Màsrészt direkt nem lett ivartalanitva,én nem akarom megfosztani töle,és ha megint vemhes lenne,azt észrevenném.Hisz naponta jàrt haza,észrelehet venni a hasàn,a viselkedésé,stb.De ha ugy is lett volna,talàltunk volna azoknak is gazdit,de tudom hogy nem volt vemhes.
Mindenesetre köszönöm az eddigi vàlaszokat.Talàn nem talàl haza...
Ne vilàgosits fel arrol hogy hogyan jàrok el helyesen a macskàmmal szemben.
Nem otthon élek,tudom hogy a környezetemben igény van rendszeresen macskàkra,és nincs a klrnyezetünkben sem kobor macska,sem kobor kutya.
Ha neked jo ha a macskàd ivartalanitva van,akkor legyen ugy,én igy làtom helyesnek,ne térj el a témàtol.És ha azt irtam volna ivartalnitva volt?Akkor mit gondolnàl,miért ment el?
Eddig sem volt ivartalanitva a 2 év alatt,és mindig visszajött,akkor is amikor vemhes volt...
Azért azt is végiggondolhatnád, hogy az a 4 cica 4 menhelyen lévőtől vette el a helyet.
Azt is végiggondolhatnád, hogyha minden tüzelésnél ellik, akkor élni fog talán 5-8 évet. És azt is végigondolhatnád, hogy mennyi betegséget kaphat el, tüzelési időszakban. Mer gondolom oltva sincsa fertőző betegségek ellen.
Szia!
nálunk is most tűnt el a ház cicája, amolyan közös. még fiatal, tavaszi, de akkor reménykedem, hátha ő is "csak" szülni ment.
Amúgy szegény nincs igazi gazdája, mert az állatbarátok tele vannak. :(( Néhány ember, meg egyenesen ki van akadva, miért adunk neki enni. miért kap egy rongyot, hogy ne a sárban feküdjön. ki érti ezt? mindig rendben tartjuk a helyét, takarítunk utána, ezt azért hozzáteszem.!
nem értem, miért vagy ellene az ivartalanításnak, azt gondolom, az a kevésbé rossz megoldás.
Pláne nem értem az éles, visszavágó hangot.
H nem itthon élsz(jól értem) akkor ezek szerint nincs tudomásod az itthoni állattartási morálról. Annyit elárulok, siralmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!