Eltünt a macskàm, elöjöhet még?
Szoval ma 3. napja hogy nem talàlom.Volt egyszer hogy 2 napra elment,,de màsodik nap délutànra visszaért.Most 3. nap semi jel.Tettem neki ki enni,de abbol se fogyott,nem jàrt it.Elötte minden nap hazajött,akàr 3-szor is,enni,aludni.Tàrsashàzban élünk,földszinten,bàrmikor betudna jönni,az ablak mellett van a gépem,és mindig itt vagyok szinte,illetve a föbejàrati ajto is nyitva van egésznap.
Làny macska,nincs ivartalanitva.Most 2 éves.A környék nyugoddt környék,tele fàkkal,bokrokkal,szoval nem Pesti hangulatot kell elképzelnimégsem jöln elö.
Van remény,vagy màr ne is vàrjam?
Ne félj!Mamáméknál a macska kb. másfél két évre eltűnt és most hazajött és ő volt az mert tudta hogy csak a konyháig mehet és a kájha mellett van a heje és hogy hol a tálja!
VAN REMÉNY!
Na tud valaki értelmes vàlaszt is adni.Köszönöm,neked!
mindenféle külön megjegyzés nélkül vàlaszoltàl.A többiek erre miért nem képesek?
Nekünk az ivartalanított lánycicánk tűnt el a nyáron. Nagyon nagy kánikula volt, és izgultunk, ha bezaródott egy padlásra vagy hasonló meleg helyre nem éli túl víz nélkül. Rengeteget kerestük a környéken. Négy nap után már szinte feladtuk, mert még soha nem hiányzott ennyit. De mégis elindultam a "körútra", kiabálva a nevét. És egyszer egy nyávogást hallok ... egy fáról. Ott sírt szegény, le sem mert jönni (nem olyan volt a fa, hogy nem tudott volna lejönni). Amúgy azon az utcán az előző napokon is többször végigmentem kiabálva őt.
Tehát, amit ajánlani tudok Neked: minél többet keresd a környéken, főleg reggel korán és este, amikor csend van. És kérdezd meg a szomszédokat, nem-e látták. Sok remény van arra, hogy előkerüljön. De ne csak várj rá, keresd minél többet.
Utolso köszönöm!A pàrom jàr orànként sétàlva az utcàn.Màr a szomszéd tàrsashàzak pincéibe is bekéredzkedtünk,de nincs ott.
Auto nem üthette el,legalàbbis a közelbe nem,mert azt is làttuk volna a közeli utakon.Az hogy egy magas fàn ül,és vàr,ezt elképzelnién is eltudom.De egyre jobban kezdem azt hinni,valahovà bement és ott véletlenül bezàrtàk-Akàr pince vagy hasonlo...
Nem adjuk fel,és természetesen keressük!
Még macska ételt is tettünk ki több helyre hogy ha mégis a környéken jàrna,legalàbb egyen.Még keresni fogjuk 2-3 napig,aztàn ha nem jön elö,akkor màr csak vàrni fogjuk....A plakàtot is irta valaki,nem rossz ötlet,de foto nincs rola,csak kölyökkori,az meg màs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!