Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltünt a macskàm,...

Eltünt a macskàm, elöjöhet még?

Figyelt kérdés

Szoval ma 3. napja hogy nem talàlom.Volt egyszer hogy 2 napra elment,,de màsodik nap délutànra visszaért.Most 3. nap semi jel.Tettem neki ki enni,de abbol se fogyott,nem jàrt it.Elötte minden nap hazajött,akàr 3-szor is,enni,aludni.Tàrsashàzban élünk,földszinten,bàrmikor betudna jönni,az ablak mellett van a gépem,és mindig itt vagyok szinte,illetve a föbejàrati ajto is nyitva van egésznap.

Làny macska,nincs ivartalanitva.Most 2 éves.A környék nyugoddt környék,tele fàkkal,bokrokkal,szoval nem Pesti hangulatot kell elképzelnimégsem jöln elö.

Van remény,vagy màr ne is vàrjam?

2009. dec. 11. 09:13
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
buz. vagy dràga?Én verem beléd az enyémet,jo vastag...
2009. dec. 11. 14:27
 22/34 anonim ***** válasza:
89%

Ne félj!Mamáméknál a macska kb. másfél két évre eltűnt és most hazajött és ő volt az mert tudta hogy csak a konyháig mehet és a kájha mellett van a heje és hogy hol a tálja!

VAN REMÉNY!

2009. dec. 11. 15:17
 23/34 A kérdező kommentje:

Na tud valaki értelmes vàlaszt is adni.Köszönöm,neked!

mindenféle külön megjegyzés nélkül vàlaszoltàl.A többiek erre miért nem képesek?

2009. dec. 11. 15:25
 24/34 anonim ***** válasza:
82%
szerintem még előjöhet.nekünk is eltűnt egyszer több napra is mégis előkerült.
2009. dec. 11. 15:35
 25/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatàst!
2009. dec. 11. 17:26
 26/34 anonim ***** válasza:
89%

Nekünk az ivartalanított lánycicánk tűnt el a nyáron. Nagyon nagy kánikula volt, és izgultunk, ha bezaródott egy padlásra vagy hasonló meleg helyre nem éli túl víz nélkül. Rengeteget kerestük a környéken. Négy nap után már szinte feladtuk, mert még soha nem hiányzott ennyit. De mégis elindultam a "körútra", kiabálva a nevét. És egyszer egy nyávogást hallok ... egy fáról. Ott sírt szegény, le sem mert jönni (nem olyan volt a fa, hogy nem tudott volna lejönni). Amúgy azon az utcán az előző napokon is többször végigmentem kiabálva őt.

Tehát, amit ajánlani tudok Neked: minél többet keresd a környéken, főleg reggel korán és este, amikor csend van. És kérdezd meg a szomszédokat, nem-e látták. Sok remény van arra, hogy előkerüljön. De ne csak várj rá, keresd minél többet.

2009. dec. 11. 18:21
 27/34 A kérdező kommentje:

Utolso köszönöm!A pàrom jàr orànként sétàlva az utcàn.Màr a szomszéd tàrsashàzak pincéibe is bekéredzkedtünk,de nincs ott.

Auto nem üthette el,legalàbbis a közelbe nem,mert azt is làttuk volna a közeli utakon.Az hogy egy magas fàn ül,és vàr,ezt elképzelnién is eltudom.De egyre jobban kezdem azt hinni,valahovà bement és ott véletlenül bezàrtàk-Akàr pince vagy hasonlo...

Nem adjuk fel,és természetesen keressük!

Még macska ételt is tettünk ki több helyre hogy ha mégis a környéken jàrna,legalàbb egyen.Még keresni fogjuk 2-3 napig,aztàn ha nem jön elö,akkor màr csak vàrni fogjuk....A plakàtot is irta valaki,nem rossz ötlet,de foto nincs rola,csak kölyökkori,az meg màs...

2009. dec. 11. 18:28
 28/34 anonim ***** válasza:
71%
nagymamáméknál van egy cica,minden nap kiszökik,és van amikor egy hétig haza se jön!Ne add fel szerintem!Rakj ki szórólapokat ha nagyon kétségbe vagy már esve,de én szerintem még van remény!
2009. dec. 12. 18:31
 29/34 anonim ***** válasza:
71%
Megkerült a cica?
2009. dec. 13. 21:42
 30/34 anonim ***** válasza:
Én írtam a plakátot. Ha nem valami különleges színű, mondjuk fekete-fehér érdekesen mintás, akkor másnem egy hasonlót rakj a plakátra. Mi a sajátunkat raktuk rá, de még olyanokhoz is hívtak, amik csak nagy jó indulattal hasonlítottak a képenlévőhöz. Hátha.
2009. dec. 14. 00:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!