Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltünt a macskàm,...

Eltünt a macskàm, elöjöhet még?

Figyelt kérdés

Szoval ma 3. napja hogy nem talàlom.Volt egyszer hogy 2 napra elment,,de màsodik nap délutànra visszaért.Most 3. nap semi jel.Tettem neki ki enni,de abbol se fogyott,nem jàrt it.Elötte minden nap hazajött,akàr 3-szor is,enni,aludni.Tàrsashàzban élünk,földszinten,bàrmikor betudna jönni,az ablak mellett van a gépem,és mindig itt vagyok szinte,illetve a föbejàrati ajto is nyitva van egésznap.

Làny macska,nincs ivartalanitva.Most 2 éves.A környék nyugoddt környék,tele fàkkal,bokrokkal,szoval nem Pesti hangulatot kell elképzelnimégsem jöln elö.

Van remény,vagy màr ne is vàrjam?

2009. dec. 11. 09:13
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Nem került elö.Többen is azt mondjàk,valoszinüleg bemehetett valakinek a pincéjébe,és ott bezàrtàk.Vagy elütötték,és eltüntették a nyomokat.Meert itt tényleg feltünik egy kobor macska,vagy kutya....De az enyém sehol.Szoval nem is tudom,egy macska meddig birja viz élelem nélkül,mert lehet él,valahol bezàrva,és éhezik....Ha valaki megfogta hazavitte,akkor nyugodt lennék,de erre nincs garancia.Azt hiszem ennyi idö utàn màr hiàba plakàtolnék:(

Azért mindig figyelem az ablakot hàtha visszatér.

2009. dec. 14. 09:31
 32/34 anonim ***** válasza:
Megkerült a cica?
2009. dec. 20. 19:39
 33/34 anonim ***** válasza:

Az enyém tegnap volt két hónapja, hogy eltűnt és még most cisnáltam egy újabb adag plakátot, vízhatlanra az időre tekintettel, amik ki fognak kerülni. Meg van még vagy 100 azon kívül is.

Egyébként itt is olvastam, hoyg valakinek 2 hónappal később került meg a macskája egy buszmegállóba rakott plakát alapján, mert addig a nénike nem ismerte fel, hogy azt a macskát eteti.

2009. dec. 20. 19:49
 34/34 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs meg,de tetemet se talàltunk,valoszinü valaki bezàrta,vagy befogadta.Legalbbis remélem hogy nem pusztult el szegény.
2009. dec. 20. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!