Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltünt a macskàm,...

Eltünt a macskàm, elöjöhet még?

Figyelt kérdés

Szoval ma 3. napja hogy nem talàlom.Volt egyszer hogy 2 napra elment,,de màsodik nap délutànra visszaért.Most 3. nap semi jel.Tettem neki ki enni,de abbol se fogyott,nem jàrt it.Elötte minden nap hazajött,akàr 3-szor is,enni,aludni.Tàrsashàzban élünk,földszinten,bàrmikor betudna jönni,az ablak mellett van a gépem,és mindig itt vagyok szinte,illetve a föbejàrati ajto is nyitva van egésznap.

Làny macska,nincs ivartalanitva.Most 2 éves.A környék nyugoddt környék,tele fàkkal,bokrokkal,szoval nem Pesti hangulatot kell elképzelnimégsem jöln elö.

Van remény,vagy màr ne is vàrjam?

2009. dec. 11. 09:13
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Azt tudom hogy otthon siralmas a helyzet,de az OTTHON van,és nem itt.És nehogy màr büntudatom legyen,mert 4 àllatmenhelyi cica nem talàlt gazdàt.Itt az àllatmenhelyi cicàk pénzbe kerülnek,azért nem is vesznek onnét sokan,nem jelképes összeg,elég nagy összeg.

Én ajàndékba adtam öket.

Felölem gondolhattok bàrmi rosszat rolam,akkor sem fogom ivartalanitani.Fellehettek hàborodva.

Tudjàtok ez épp olyan,van aki szeretne 8 gyereket szülni,màs azt mondja:felelötlenség.Nos én hagyom a cicàmat igy.Ha visszajön,örülni fogok neki,mert nagyon vàrom,a tanàcsokat légyszives tartsàtok meg magatoknak,és osszàtok az otthon élöknek,mert bizony a szomszédom kutyàja is ugy került hozzà,hogy Magyar orszàgi nyaralàsa soràn szedte fel z utcàrol.Itt ilyen nincs.Otthon van.Ugyhogy értem mire fel ellenzitek hogy nincs ivartalanitva,de fel kellene tudni fogni azt is hogy én màs helyzetben élek.

2009. dec. 11. 10:23
 12/34 anonim ***** válasza:
81%

Rendben.

Akkor nem tudjuk, hogy visszajön-e a macskád, hiszen egy ivaros macskával bármi történhetett. De úgy látom nem is nagyon izgat, mert azt írod, "hogy vagy már ne is várjam".

Elég sok ország menhelyeivel vagyok kapcsolatban mind Európában, mind Európán kívül, olyan országról még nem hallottam, ahol ne lennének tele a menhelyek és ahol ne lenne probléma a macskák túlszaporodása. De te biztosan jobban tudod.

2009. dec. 11. 10:30
 13/34 anonim ***** válasza:
69%

Te tudod.

más kérdés, de a modorod nem éppen kifogástalan. Lehet, ez az én hibám, de a Te bajod. vagy fordítva. Neked lesznek belőle problémáid, már ha nincsenek.

Itt mindenki igyekezett Neked válaszolni, saját belátása szerint...

Azért a cicádnak azt hiszem, mindannyian szurkolunk.!

2009. dec. 11. 10:43
 14/34 anonim ***** válasza:
68%

második vagyok.A menhelyi macskákért kutyákért nem kell fizetni, ne mondj butaságot. Max azt az összeget kérik el, amiért beoltatják a macskát, de az is sokkal jutányosabb, mint amiért te vinnéd el az orvoshoz.Mert gondolom te is minden évben beoltatod.

Ha egy állat ivartalanítva van, akkor azokat a hormonok nem dolgoznak. ergo aminek nem érzik a hiányát, az nem is hiányozhat nekik. A nőstény cicánk (pedig egyszerű útszéli mix a fajtája) mint mondtam ivartalanított.Sosem jön haza csapzottan, nem rágták meg a fülét a kandúrok bagzás közben és baromi boldog.

Ha nem akarod ivartalanítani, lelked rajta, de akkor ez van, meg kell szoknod.

2009. dec. 11. 12:15
 15/34 anonim ***** válasza:
89%

Anyám mesélte, hogy gyerekkorában volt egy macskája, amit a 40 évvel ezelőtt vidéki állattartási morálnak megfelelően kivitt az apja a falu határába, hogy ne legyen vele gond. Persze ezt neki nem mondták el, csak azt hitte eltűnt. Már elsiratta ezerszer, bele is törődött és a macska egy év után hazaállított. Hazatalált. És nem akkora falu még most sem, hogy egy évébe teljen hazajönni, godnolom jól el volt közben.

Az enyém lassan két hónapja tűnt el, ivartalanított kandúr. Nem lehet tudni, hogy történt-e valami vele. Mi nem találtuk meg, de nem garancia. Hát hirdetjük és plakátozunk, többet már nem tudunk tenni ennyi idő után. Egyébként az elején mindenkit megkérdeztünk a környéken, járkáltunk hívogattuk stb.

Rakjál ki te is plakátokat legalább.

2009. dec. 11. 13:00
 16/34 A kérdező kommentje:

12:15-ös ne magyaràzd meg hogy mi lehetséges és mi nem.

Nem MAGYAROSRSZÀGROL IROK!

2009. dec. 11. 14:13
 17/34 anonim ***** válasza:
59%
kérdező: ne fogod fel a lényeget? ha ivartalanítod, akkor nem csámborog el jobra balra! nem akkora rá az esély, hogy végleg eltűnjön.
2009. dec. 11. 14:15
 18/34 anonim ***** válasza:
55%

12,15 ös vagyok....

És Qrva ideges....

A faszomat beléd verem, tanácsot kértél, ha nem viseled el a kritikát és a hszeket, akkor menj a pi csába, és le lehet pontozni a véleményem.

2009. dec. 11. 14:26
 19/34 A kérdező kommentje:
Lesz.rom.Irkàljatok,én itt befejeztem.csào.
2009. dec. 11. 14:26
 20/34 anonim ***** válasza:
44%

Ja és még valami. Kérdés van remény??

Akkor nincs, bammmeg, ha ilyen értelmi fogyatékos vagy.

2009. dec. 11. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!