Csirkeallergiás francia bulldogom van és egy kis segítség kéne. Hogyha Brit Care bárányos-rizses tápot adnék neki, de az összetevőknél szerepel a "csirke zsír (védett tokoferolokkal) ", akkor ettől is előjöhetnek-e allergiás tünetek?
Nem, nem jöhet elő. Mivel a fehérje allergizál, és nem a zsír.
Nagyon sok hippoallergén táp összetevője közt ott van a csirke zsír.
Miért nem adsz neki húst? A kutya húsevő állat. Ragadozó.A csirkén kívül léteznek más húsok is.
Én marha belsőséget veszek hentestől, 300Ft 1kg.Nyersen is lehet adni, de az enyém főve szereti.Van mikor a főzővízbe teszek pici sót, zöldségeket, vissza húst, meg rizst.Imádja.Máskor csak a húsból eszik.
De vettem már bárányt is,vagy sertéshúst jól megfőzve.Sertésfej egy fél fej 200FT, veszek 2 darabot, jól megfőzöm picit sós fokhagymás lében jó puhára, leszedem a húst, kövéret kidobom.Kiporciózom műa.piklikbe, lefagyasztom.Mikor adom neki, egyet kiveszek, zöldség bele, rizs, hús.Szereti.Nagyon gazdaságos mindegyik változat, nekem több kutyám van.
Én a tápokban nem bíznék meg, mindig van valamiféle élelmiszerbotrány a gyártás körül, meg amúgy is a kutyának nem táp való hanem hús!
Amikor már a csecsemőtápszert, csecsemőkonzervet is mérgező anyaggal keverték, akkor mi arra a garancia, a kutyatápba nem kerül kis csirke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!