Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ajánlana valaki olyan csirke...

Ajánlana valaki olyan csirke mentes kutya eledelt akár rendelős is érdekel ami kicsit olcsóbb mint 1000/ kg?

Figyelt kérdés

Érdekelne hátha tud valaki valami jó tápot ami nem is a legalja de nem is a legdrágább valahogy úgy a kettő közti.

És esetleg akinek csirke allergiás a kutyája az szokott neki főzni? Ha igen miket?

2018. aug. 24. 10:21
 1/10 anonim ***** válasza:
A brit care azt hiszem hipoallergén táp, bár az ára nem tudom, hogy 1000 ft/kg alatt van e.
2018. aug. 24. 10:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Dado?
2018. aug. 24. 10:32
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

A tápok nagy része, amire az van írva hogy bárányos, marhás, stb.ha elolvasod tartalmaz csirkét is.Összetételnél ha találsz csirke szót, akkor van benne.Valamilyen formában.Csak a jó drága tápok közül van olyan, amelyik garantáltan csirkementes.Vannak jó konzervek is, én amit vettem 800grammos 690Ft, 75%hústartalmú, lazacos, marhás, vaddisznós.

De főzni szoktam. Csirke és más szárnyasok kivételével bármi adható nyersen is, kivétel a sertés, az csak főve.Marha belszerv, marhahús, bárány, sertés.Megfőzöm vagy nyersen.Néha főzök hozzá kevés rizst, vagy tésztát, vagy zöldségeket.Pici sót.

2018. aug. 24. 10:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor pl az is jó ha főzök neki valamilyen sertés húst rizzsel? Esetleg mellé répa ilyesmi? Mert időm lenne rá, meg mindig kap multivitamint is. Az pótolja gondolom azokat a vitaminokat amik a tápban is vannak
2018. aug. 24. 10:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen azt én is mindig látom hogy az olcsó tapokban mindbe van csirke hiába marha van rá írva stb. Azokat nem is szoktam neki venni. Az auchanban találtam jó tápot az olyan 850 / kg de nagy kiszerelés és bár az teljesen csirke mentes meg sensitive is de se autóm se közeli auchan így nem tudtam mindig azt venni ezért keresek valami mást. Busszal vonattal 10 kg tápot állandóan cipelni nőként nem volt a legjobb így munka után ezért keresek más megoldást
2018. aug. 24. 10:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Esetleg a Markus-Mühle:

[link]

Vagy Lukullus:

[link]

2018. aug. 24. 11:17
 7/10 anonim ***** válasza:
58%
Sajnos szinte minden táp tartalmaz csirkét vagy valamilyen szárnyast. Én még csak a drágább tápok között találkoztam olyannal, amiben ne lett volna valamilyen formában. Sokkal gazdaságosabb, ha barfoztok, vagy te főzöl rá. Persze több idő, de kisebb adagokban le lehet fagyasztani, és így akár 1-2 hétre is meg tudod oldani az etetést. Disznó és marha mellett adhatsz neki nyulat, vadat, stb. Ha a piacon vagy a közelben megismerkedsz egy megbízható hentessel, félre tudja tenni neked a kevésbé szép vagy valamiért megmaradt darabokat. Én évekig főztem, és nagyon olcsón ki lehetett hozni. Sajnos már nincs annyi időm, ezért inkább megveszem a drága, és biztosan jó tápot. A kutyán semmi különbséget nem látok: ugyanolyan aktív, egészséges, szép a táptól, mint a házi (természetesen neki készült) koszttól.
2018. aug. 24. 11:22
 8/10 anonim ***** válasza:
2018. aug. 24. 11:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Rendes, hippoalergén csirkementes tâp sajnos nemigen van 1000 ft, alatt. Ezért mi rizst főzünk a kutyának, mellé fressnapfos premiere sensitive konzervet kap. Ez egy monoprotein húskonzerv, ami csak egyféle húsból készül gabona nélkül. Ezenkívül felváltva kap még reszelt almát, sárgarépát. Multivitamin helyett mi zöldalga vagy spirulina port teszünk az ételébe, netről is lehet rendelni de herbáriában is lehet venni.
2018. aug. 24. 12:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Josera, Brit Care, Brit Premium, Select Gold. Ezekből a Lamb & rice változatot keresd.
2018. szept. 9. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!