Tudnátok mondani gluténmentes csirkementes tápokat kölyökkutyának? Francia bulldog 5 hónapos
Gluténmentes?
Akkor rizs, burgonya vagy kukorica tartalmú tápok jöhetnek szóba. De ha biztosra akarsz menni akkor a burgonya tartalom lenne a legoptimálisabb.
Ezek között tudsz nézelődni:
Oldalt be tudod jelölni hogy csirke és gluténmentes, kölyök tápokat adjon ki. DE az összetevőket alaposan át kell nézni, hiszen pl kihozza a Brit Car családot is ami jó, de hiába reklámozza magát csirke mentesnek, a többségében található csirke zsír.
Hirtelen nekem az ACANA GRASS-FED LAMB jut eszembe.
[link] /acana/Acana-Grass-Fed-Lamb.html
Ez minden életkorban adható táp, hüvelyesek és bárányhús van benne. De a Thaste of the Wildnek is van minden életkorban adható gabona és csirke mentes tápja.
Az N&D (Natural & Delicious) gabonamentes tápja is nagyon jók.
Sütőtökös/bárányos (LAMB & BLUEBERRY PUPPY MINI), bár ez is tartalmas dehidratált tojást ami ugyebár szintén csirke, de nem tudom mennyire allergiás a kutyus:
Amúgy a Francia Buldogokat nem ismerem valami jól, így csak általánosságban írtam mindent, nem fajta specifikusan.
Ezekre gondolsz? Mert nem nem halottam még róla, de rengeteg táp van a piacon lehetetlen mindent ismerni.
Ha konkréten be tudod linkelni azt amit kap a kutya vagy ha belinkelni nem, de beírod az összetételét és az analitikus összetételét akkor nagyjából meg tudom tippelni a minőséget és az ár/minőség arányt.
Én ezt tudom ajánlani. Nagyon jó minőségű táp. Sokszor akcióznak.
Nekem a DaDoval az a bajom, hogy nagyon magas a fehérje tartalma, aránylag kis hústartalom mellet. A fehérje értékeket hozzáadott külön növényi fehérjével tornázzák fel, ami emésztési szinten nem a legjobb a kutyának.
De amúgy persze, ki lehet próbálni, mert a halas táp semmilyen csirke származékot nem tartalmaz, tojást sem, és az összetételben kukorica szerepel, ami a glutén kitételhez megfelel, bár nem értem hogy lehet hipoallergén kukorica tartalommal. Szerintem a 30% dehidratált haltartalommal (nem hús, hanem simán hal ami a hal bármely részét jelentheti) kicsit drága, de ez egyéni vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!