Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltűnt a macskám. Előjöhet még?

Eltűnt a macskám. Előjöhet még?

Figyelt kérdés
Kinti macska, falun lakunk, nincsen ivartalanítva. Már több mint egy hete nem jött haza, ilyen sokáig még sosem volt távol. Általában 4-5 nap után vissza szokott jönni enni. Előkerülhet még?

máj. 2. 19:37
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%
30, igen, ezért jó a felszerelt kennel, mert amelyik igényli a kinti világot, ott is biztonságban futkozhat,de ezeknek hiába érvelsz, nem az a baj, hogy nem a legélesebb kések, hanem a kanalak is előzik őket.
máj. 4. 06:29
 32/40 anonim ***** válasza:
41%

25 ös te vagy a legönzőbb és legbutább a világon! Hamár így lehülyéztél ismeretlenül! Gratulálok!

Három macska él a környezetemben bezárva a lakásba, házba. Egész nap örjöngenek, hogy ki akarnak menni, utálnak bent lenni. Néz ki egész nap az ablakon , és sír mindhárom egész nap, próbálnak kiszökni, mert nyílván kintre lett teremtve minden állat, nem egy lakàsba.

Dehát te biztos jobban tudod, annyira okos vagy!Állatkínzó aki bezàrja

máj. 4. 06:40
 33/40 anonim ***** válasza:
0%

Milyen boldog macskák🤡👏

[link]

Magyarországon rókák, sólyom és ilyenek kaphatják el, mielőtt beleköttök... a többi veszélyről eleget pofáztam.

máj. 4. 06:51
 34/40 anonim ***** válasza:
0%
32, mellesleg TE vagy állatkínzó és észre sem veszed... legtöbb ilyen kint tartott nem is kap enni mindennap,cserébe sem féregtelenítés, sem oltás, aztán büszkék is vagytok rá, szégyen 👏
máj. 4. 06:55
 35/40 anonim ***** válasza:
57%

Ha börtönben vagy életfogytiglanra, tök mellékes, hogy szeret- e börtön őr. Lehet, hogy imád, de te attól még elvesztetted a szabadságodat, boldogtalan vagy,ami a legnagyobb veszteség egy ember életében. Ugyanúgy az állatokéban is!!!

Be kell oltani a betegség ellen, és legalább boldog, nem egy lakásban rohad meg

máj. 4. 07:07
 36/40 anonim ***** válasza:
57%
Kalitka a madárnak, akváriumban tartott halak,erővel bent tartott macska mind állatkínzás. Hiába kap enni, és nincs sólyom, stb, az még nekik édes kevés
máj. 4. 07:15
 37/40 anonim ***** válasza:

[link]

Egy macska (és gazdája) a forró bádogtetőn

máj. 4. 08:31
 38/40 Balasa Bence ***** válasza:
72%

Sajnos ide is beszivárogtak az igazoltan idióták, akik lepontozzák még a jó válaszokat is. 17-es jól leírta a dolgot. Igen, a cica egy szabad állat.

Szegény 12-esnek meg a sok fröcsögés helyett bátorító üzenetek kellenének.

Ti már ennyire se vagytok képesek, bunkók?!

máj. 4. 18:02
 39/40 anonim válasza:
76%

Teljesen igazad van 38-as,azért beszarás h még engem pontoznak le mert megmérgezték a cicámat, szóval az én hibám mert nem zártam be őket!!! Teljes agyrém ez a felfogás!!! Ez nem véletlen baleset hanem szándékos állatkínzás!!! Ilyen emberek élnek körülöttünk, akik ilyenre képesek, és erre az a válasz h az én hibám mert kiengedtem őket ami a normális életviláguk! Ennyi erővel minden élőlény legyen bezárva!

Őrület ez a mai értékrend néhány embernél!

38-as neked köszönöm az együttérzést! 12 voltam!

máj. 15. 05:42
 40/40 Balasa Bence ***** válasza:

39.

Szívesen :)

Családunk macskája idén nyáron lesz 11 éves. Egész eddigi életét kint töltötte a szabadban, csak esőben, hidegben engedtem be a lakásba úgy fél órára. Igen, néha féltem őt a kóborlásai alkalmával, de egy macskát egyszerűen nem lehet bezárni.

máj. 15. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!