Eltűnt a macskám. Előjöhet még?
25 ös te vagy a legönzőbb és legbutább a világon! Hamár így lehülyéztél ismeretlenül! Gratulálok!
Három macska él a környezetemben bezárva a lakásba, házba. Egész nap örjöngenek, hogy ki akarnak menni, utálnak bent lenni. Néz ki egész nap az ablakon , és sír mindhárom egész nap, próbálnak kiszökni, mert nyílván kintre lett teremtve minden állat, nem egy lakàsba.
Dehát te biztos jobban tudod, annyira okos vagy!Állatkínzó aki bezàrja
Milyen boldog macskák🤡👏
Magyarországon rókák, sólyom és ilyenek kaphatják el, mielőtt beleköttök... a többi veszélyről eleget pofáztam.
Ha börtönben vagy életfogytiglanra, tök mellékes, hogy szeret- e börtön őr. Lehet, hogy imád, de te attól még elvesztetted a szabadságodat, boldogtalan vagy,ami a legnagyobb veszteség egy ember életében. Ugyanúgy az állatokéban is!!!
Be kell oltani a betegség ellen, és legalább boldog, nem egy lakásban rohad meg
Sajnos ide is beszivárogtak az igazoltan idióták, akik lepontozzák még a jó válaszokat is. 17-es jól leírta a dolgot. Igen, a cica egy szabad állat.
Szegény 12-esnek meg a sok fröcsögés helyett bátorító üzenetek kellenének.
Ti már ennyire se vagytok képesek, bunkók?!
Teljesen igazad van 38-as,azért beszarás h még engem pontoznak le mert megmérgezték a cicámat, szóval az én hibám mert nem zártam be őket!!! Teljes agyrém ez a felfogás!!! Ez nem véletlen baleset hanem szándékos állatkínzás!!! Ilyen emberek élnek körülöttünk, akik ilyenre képesek, és erre az a válasz h az én hibám mert kiengedtem őket ami a normális életviláguk! Ennyi erővel minden élőlény legyen bezárva!
Őrület ez a mai értékrend néhány embernél!
38-as neked köszönöm az együttérzést! 12 voltam!
39.
Szívesen :)
Családunk macskája idén nyáron lesz 11 éves. Egész eddigi életét kint töltötte a szabadban, csak esőben, hidegben engedtem be a lakásba úgy fél órára. Igen, néha féltem őt a kóborlásai alkalmával, de egy macskát egyszerűen nem lehet bezárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!