Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltűnt a macskám. Előjöhet még?

Eltűnt a macskám. Előjöhet még?

Figyelt kérdés
Kinti macska, falun lakunk, nincsen ivartalanítva. Már több mint egy hete nem jött haza, ilyen sokáig még sosem volt távol. Általában 4-5 nap után vissza szokott jönni enni. Előkerülhet még?

máj. 2. 19:37
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
0%
#9: leírta, hogy kinti macska. Mit nem értesz?
máj. 2. 21:06
 12/40 anonim válasza:
43%
Remélem megkerül, sajnos sok a szemét ember, én a héten vesztettem el 2 cicám 2 nap eltéréssel fagyálló mérgezés miatt, az orvos már nem tudott sajnos segíteni😭😭😭! Nagyon hiányoznak nem ártottak senkinek, mindkettő ivartalanított kedves cica volt! Remélem a tiéd egészségesen haza megy hozzád!
máj. 3. 12:34
 13/40 anonim ***** válasza:
11, mondjuk ha figyelnél, 7es nem értette, ezért írtam le így bővítve, én nem kérdeztem semmit okoska.
máj. 3. 14:37
 14/40 anonim ***** válasza:
29%
12, aha, a sok szemét ember, igen persze, talán tartsd biztonságban az állataidat, nem össze vissza járkálni...
máj. 3. 14:38
 15/40 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem aki bezárja az állatát,az egy szívtelen, önző görény.

Ennyit a " felelős állattartás"- ról....

máj. 3. 15:58
 16/40 anonim ***** válasza:

Én felelősteljes vagyok!

Nyugalom.

máj. 3. 16:06
 17/40 anonim ***** válasza:
40%
15: Egyetértek, a macska nem lakásba való. Ahogy a kutya sem. Jobb nekik kint. Ennek ellenére nálunk bejárnak a lakásba, mert szeretnek velünk lenni. De ha nem vagyunk otthon, akkor bizony kint vannak. A macskák éjjel is kint vannak, mert alapjáraton éjszakai ragadozók, bent egész éjjel motoszkálnak.
máj. 3. 16:19
 18/40 anonim ***** válasza:
17%

Legalább ennyire lenne eszetek:

[link]

Ha már nem szeretitek őket, mert különben nem hagynátok őket össze vissza járni kint, ami veszélyes rájuk és védett madarakra is. Vagy legalább ne sipárogjatok meg magatokat sajnáltatjátok, mert elütik, megmérgezik, nyom eltűnik, ellopják, kutya elkapja, stb.

máj. 3. 17:36
 19/40 anonim ***** válasza:
18%
15, tehát kiteszed napi szinten annak, hogy könnyen megdögölhet, tényleg felelősség teljes...👏👏👏
máj. 3. 17:37
 20/40 anonim ***** válasza:
15%
18, 19: a macska tud vigyázni magára. Lakásban tartani viszont állatkínzás.
máj. 3. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!