Két napja nincs meg a macskám. Előjöhet még?
Szerintem is tüzel,azért nem jön.5 év alatt sosem csinált még ilyet?Másoknak megáll?
Környéken kérdezz meg mindenkit, kérd meg, fás kamrába, pincébe, stb.helyekre nézzenek már be, vagy veled együtt inkább, és hívoasd.Előfordul ugyanis, hogy valaki nyitva hagyja mondjuk a műhely, szerszámos, stb.ajtaját, a cica bemegy, nemsoká a tulaj becsukja az ajtót, cica bentreked, és ha a tulaj napokig nem megy megint be, akkor a cica bajban van.Nekem több cicám van, egyszer így jártam egyikkel, de volt már olyan is, egy kertbe bement, ahol kutya volt, a kutya elől felrohant egy fára, és 2 napig nem mert lejönni.Szerencsére kerestem, és a tulaj mondta, 2 napja ugat a kutyája a fa alatt.
Bár azt mondják, ilyen nincs, de van hogy eltéved a cica, ha még arra nem járt és messzire merészkedik.De az is lehet hogy keresi a kiscicáit, főleg amióta "szokás" lett, hogy már 6-8 hetesen odaadják őket, amit nem szabad!12 hetesnél fiatalabb kiscica helye még az anyja mellett van.
Erdőben vadállatok? Kutya a környéken?Plakátold ki mindenhol, távolabb is, hogy keresed, újságban hirdesd meg.
Írj ide, ha meglett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!