Eltűnt a macskám mit csináljak?
Most már mindent tudunk, csak a lényeges dolgokat nem, min például mennyi idős macska, ivaros-e, milyen nemű, mennyire forgalmas az út, van-e erdő...
Elmondom mit csináljatok. Plakátoljátok ki, hogy "eltűnt macska, jutalom." És ha megkerül, és esetleg a szomszéd találta meg, akkor ne soherkedjetek ha szeretne vizet.
De persze, ha ilyen a család, lehet agyoncsapták, mert drága volt az etetése, aztán neked meg kamuznak.
Vagy tényleg elütötték, de látták, hogy ott agonizál, így gyorsan kiszálltak, felkapták, és mentek vele az állatorvoshoz.
Rengeteg lehetőség van, szóval a kérdésedre a válasz, hogy mit csinálj: Mákos tésztát, mert azt szeretem.
a kedvenc macskám volt :'(
Lány, 2 éves, van erdő de az erdőbe nem is szokott menni, nagyon nagy a forgalom de fél az autóktól, egy csomószor hallottam kettős dudálást de nem tudtam mit jelent, a családom biztos nem ölte meg mert MINDENKI sírt egész nap még apa is :( Lehet hogy a szomszédok megölték :'(
Vagy elkapta egy róka.
Komolyan, hagyjátok abba a sírást, és plakátoljatok, és beszéljetek a szomszéddal, hátha tud valamit. Ha csak bizonyíték nélkül vádaskodtok, az sem a macskát nem hozza vissza, sem nem segít semmit.
A két dudálás meg minden országban azt jelenti, hogy megérkezett a kocsi a megbeszélt időben, aki várta, az már megy is ki a lakásból, szál bele, és mennek. Semmi köze a macskákhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!