Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám atkás, mit tegyek?

A macskám atkás, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A macskam mar majdnem 2 éves és rajta kivul van meg 4 macskánk meg egy most szuletett

Es a macskam mar kicsi kora ota buzlik a feje volt hogy megfurdettem de mindig neha elojott a szag na es par napja ra kerestem a neten es megtudtam hogy atka az bele vilagitottam a fulebe es tele van a fule es en meg akarom venni a fulcseppet a patikaba a fulebe de nincs penzem szuleim meg nem akarjak megvenni mert ok ugye pont azt az egy macskat utaljak mert sokszor verekedik es nem tudom mit tehetek, mit tegyek? Hogyan csinaljam meg?

máj. 14. 15:24
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pofatlan csak szegenyek vagyunk es kis szegeny varosban elunk
máj. 14. 18:38
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
És annyira szegények vagytok, hogy két év alatt nem sikerült összeszedni ~3.000 forintot egy Advocate spot-onra?
máj. 14. 18:57
 23/51 A kérdező kommentje:
Most tudtam meg nem olyan reg hogy az van neki nem 2 éve
máj. 14. 19:23
 24/51 anonim ***** válasza:
100%
És gondolom ivartalanítva sincs, és kint van tartva...
máj. 14. 19:31
 25/51 anonim ***** válasza:
86%
Az a szép és jó az egészben, hogy 16 éves kortól lehet diákmunkázni.
máj. 14. 19:38
 26/51 anonim ***** válasza:
100%
De a szüleid is szégyellhetik magukat.
máj. 14. 19:38
 27/51 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen embereknek mint ezek a szülők amúgy fegyvert tartanak a fejükhöz vagy mivel zsarolják őket, hogy a semmire bevállaljanak állatot?
máj. 14. 20:40
 28/51 anonim ***** válasza:
Egyébként ha még lenne valaki aki kifizetné a költségeid, hogyan vinnéd el az állatorvoshoz? Van hordozód, egyebek?
máj. 14. 20:43
 29/51 A kérdező kommentje:
De ha a szuleim nem tamogatnak egy kis penzel akkor valaki segitsen mar ki hogy elvigyem akkor egy allatorvoshoz kerlek titeket🙏
máj. 14. 20:43
 30/51 anonim ***** válasza:
100%
Hogy gondolod a pénz küldést?
máj. 14. 20:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!