A macskám atkás, mit tegyek?
A macskam mar majdnem 2 éves és rajta kivul van meg 4 macskánk meg egy most szuletett
Es a macskam mar kicsi kora ota buzlik a feje volt hogy megfurdettem de mindig neha elojott a szag na es par napja ra kerestem a neten es megtudtam hogy atka az bele vilagitottam a fulebe es tele van a fule es en meg akarom venni a fulcseppet a patikaba a fulebe de nincs penzem szuleim meg nem akarjak megvenni mert ok ugye pont azt az egy macskat utaljak mert sokszor verekedik es nem tudom mit tehetek, mit tegyek? Hogyan csinaljam meg?
Szerintem maradékot kapnak. Jó esetben is.
Nekem is atkás lett az egyik macskám füle, hiába kapta a cseppet. Cirka 15ezer ment el, orvos, plusz szuri. Plusz 3 hét múlva még egy adag szuri, egy 10ezres. Ha nem tudod elltáni az állatot, ne tartsd. Add másnak, aki tudja megfelelően gondozni. Az kevés, ha pici szíved minden dubbanásával szereted. Attól még rövid távon kinyírod, ha nem látja orvos, ha beteg, ha nemkap normális, speciálisan macskákra gyártott ételt. Él, él, de meddig? Normálisan tartott macska (állatorvos látja rendszeresen, normális ételt kap, ivartalan, bent tartott) elél 14-18 évig is. Az ivartalan, kint tartott, majd-kap-valamit-a-hűtőből, orvos meg akkor se látja, ha nagyon kéne, elél mondjuk 3-at, jó esetben és akkor még szerencsés.
Hol laksz helyileg?
Nem hiszem el hogy nincs a településeden valami állat / macskamentő szervezet akitől segítséget tudnál kérni.
Nagyszüleidet nem tudod lelejmolni???
Nextgard Combo nincs 4000 ft. Zsebpénz??? Állatorvos se kell hozzá, ez kiírt mindent a cicából, még a férgeket is. Gondolom az se volt neki soha megoldva, szóval ráférne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!