Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám atkás, mit tegyek?

A macskám atkás, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A macskam mar majdnem 2 éves és rajta kivul van meg 4 macskánk meg egy most szuletett

Es a macskam mar kicsi kora ota buzlik a feje volt hogy megfurdettem de mindig neha elojott a szag na es par napja ra kerestem a neten es megtudtam hogy atka az bele vilagitottam a fulebe es tele van a fule es en meg akarom venni a fulcseppet a patikaba a fulebe de nincs penzem szuleim meg nem akarjak megvenni mert ok ugye pont azt az egy macskat utaljak mert sokszor verekedik es nem tudom mit tehetek, mit tegyek? Hogyan csinaljam meg?

máj. 14. 15:24
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
Azt hittem kapok itt segitseget ha mar a szuleim nem segitenek de ugy latom ti is csak belem altok, szoval ha ir valaki megint valami olyat en torltetem ezt a kerdest az adminnal, mert mar elegem van hogy mindenki csak mondja mondja, de NINCS PÉNZ ÁLLATORVOSRA! SE FÜL CSEPPRE! EZÉRT AKARTAM TŐLETEK SEGITSEGET OERNI HA MAR A SZULIIM NEM SEGITENEK
máj. 15. 13:39
 42/51 anonim ***** válasza:
100%

Egyéb rokon (nem csak nagyszülők vannak)? Szomszédok? Barátok, osztálytársak? Netán tanárok?

Persze ne a markod tartsd, hanem kérdezd meg, elkísérne-e az állatorvoshoz, mert vaktában a többség nem szívesen adogat pénzt.

Egyébként vannak dokik, akiknél lehet részletekben is fizetni. Vernyákolás helyett kezdd el felhívogatni őket!

máj. 15. 13:43
 43/51 anonim válasza:
100%

Mondd már meg hol laksz, kérdeztem reggel is!

Hátha egy helyen lakunk, találkozunk segítek akár anyagilag is de ahhoz látni akarom a beteg cicát!

máj. 15. 13:54
 44/51 A kérdező kommentje:

Borsodi vagyok

Privatban megmutatom

máj. 15. 14:08
 45/51 anonim ***** válasza:
100%
Én egy másik válaszoló vagyok, de én is Borsodban élek. Itt a legrosszabb a helyzet, de akkor is tudunk egy alapítványt találni, aki tud segíteni. Az én feltételem is, hogy látni szeretném a cicát!
máj. 15. 15:06
 46/51 anonim válasza:
100%
Én segítenék, 43 as vagyok, én is Borsodban lakok!!!!
máj. 15. 17:18
 47/51 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ez egy nagyon nehéz helyzet.

A családod anyagi hátteréről természetesen nem tehetsz. De az állattartás egy tudatos döntés. Végig kell gondolni, hogy milyen szükségletei vannak az állatnak. Szegény cicának semmit nem tudsz biztosítani. Se rendes macskaeledelt, se állatorvosi ellátást. Minden rosszindulat nélkül írom, hogy gondold át, biztosan megfelelő helyen van-e nálad a cicus.

máj. 15. 19:29
 48/51 A kérdező kommentje:
2016 ota vannak macskáink es egyiknek sem volt ilyen problemaja azota csak neki
máj. 15. 20:48
 49/51 A kérdező kommentje:
Ember is elkaphatja a macskatol?
máj. 16. 20:07
 50/51 anonim ***** válasza:
74%
Add oda szegény macskákat valaki olyannak, aki jól gondját tudná viselniük.
máj. 16. 21:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!