A macskám atkás, mit tegyek?
A macskam mar majdnem 2 éves és rajta kivul van meg 4 macskánk meg egy most szuletett
Es a macskam mar kicsi kora ota buzlik a feje volt hogy megfurdettem de mindig neha elojott a szag na es par napja ra kerestem a neten es megtudtam hogy atka az bele vilagitottam a fulebe es tele van a fule es en meg akarom venni a fulcseppet a patikaba a fulebe de nincs penzem szuleim meg nem akarjak megvenni mert ok ugye pont azt az egy macskat utaljak mert sokszor verekedik es nem tudom mit tehetek, mit tegyek? Hogyan csinaljam meg?
Egyéb rokon (nem csak nagyszülők vannak)? Szomszédok? Barátok, osztálytársak? Netán tanárok?
Persze ne a markod tartsd, hanem kérdezd meg, elkísérne-e az állatorvoshoz, mert vaktában a többség nem szívesen adogat pénzt.
Egyébként vannak dokik, akiknél lehet részletekben is fizetni. Vernyákolás helyett kezdd el felhívogatni őket!
Mondd már meg hol laksz, kérdeztem reggel is!
Hátha egy helyen lakunk, találkozunk segítek akár anyagilag is de ahhoz látni akarom a beteg cicát!
Borsodi vagyok
Privatban megmutatom
Kérdező, ez egy nagyon nehéz helyzet.
A családod anyagi hátteréről természetesen nem tehetsz. De az állattartás egy tudatos döntés. Végig kell gondolni, hogy milyen szükségletei vannak az állatnak. Szegény cicának semmit nem tudsz biztosítani. Se rendes macskaeledelt, se állatorvosi ellátást. Minden rosszindulat nélkül írom, hogy gondold át, biztosan megfelelő helyen van-e nálad a cicus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!