Mit tegyek? Folyamatosan unatkozik, szenved a macskám. Nem tudom már hogy segítsek neki.
Az elején azért volt értelmes komment, csak nagyon elmentek a válaszok, mert képtelenek az emberek privátban lemeccselni a vitáikat, hanem nyilvánosan más kérdése alatt kell ezt megcsinálni. De ez nem kivételes kérdés, minden kérdés ugyanígy néz ki.
Viszont, hogy segítsek: A macskák ragadozók lévén a kis mozgó dolgokat szeretik. Ilyen lehet egy madzagról lógó labda, ami könnyen mozog, már az is ingerelheti a macskát, ha a szellőre elmozdul. Akkor volt szó tabletre letölthető játékról, amit paskolhat a macska, egy régi tablet 1000-2000 forintba kerül, olcsóbb, mint a legtöbb macskajáték. Felhúzhatós játékegeret is szerezhetsz, ami mozog, amíg van benne energia, de lehet hogy egy izgő-mozgó műhalakkal teli vizes edény is izgatná legalább egy ideig. A macskák különösen szeretik valamiért a kartondobozokat, lehet hogy egy próbát megér, valószínűleg ingyen kapsz egy helyi boltból, hátha azt is szereti. Akkor ugye lehet neki kisebb labdát dobálni, ha éppen ráérsz foglalkozni, azt is szokták üldözni, de sok macska a fonalgombolyagért is oda van.
Valami olyan játék lenne a legjobb, ami valamilyen módon magától is mozog, mert a macskákat a mozgás ingerli, a mozdulatlan tárgyak számukra kevésbé érdekesek.
Nagyon egyszerű!
Ők sem egyformák, ahogy mi sem!
Én már rég megőrültem volna társasházban, míg kollégám visszaköltözött oda a kertesből, mondván, ott sok a dolog, ő ettől kényelmesebb!....
Tehát, a macskád szabadságra vágyik.
Ajándékozd el barátnak, rokonnak, ahol mehet szabadon. Mindkettőtöknek így lessz jobb!
Te pedig válassz másikat/másfajtát, a lakásban tartáshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!