Darklord88 kérdése:
Vajon egy vidéki állatorvos háznál is végez ivartalanítást?Mivel nincs kocsim elég nehézkes a macsekot elvinni a dokiig valamint félek ,hogy útközben megszökik.Valamint bármilyen időszakban végezhető ez?Kandúr macska pontos kora nem ismert ,mivel úgy
Figyelt kérdés
fogadtuk be de 1 évesre becsülöm.ma 15:15
1/18 anonim 

válasza:

Pénzért mindent, főleg akkor, ha "táskás" a kolléga.
2/18 A kérdező kommentje:
Akkor talán jobban járok ,ha pár ezret fizetek ismerősnek a fuvarért, gondolom.Csak,mint említettem attól tartok ,hogy megíjed és meg akar szökni majd.Bár elég bátor ,nyugodt cica legalábbis itthon nem annyira tart az idegenektől.
ma 15:25
3/18 A kérdező kommentje:
De egy idegen helyen lehet nem ez lesz.A boxok meg amik olcsóbbak azokat gondolom egy tengerimalac is szétszedi nemhogy egy macska .
ma 15:26
4/18 anonim 

válasza:

Ha normális a doki, akkor nem.
Amúgy bejelentkezel telefonon, általában rendelési időn kívülre adnak időpontot. Nem kell várakozni se. Be lehet menni persze rendelési időben is.
Esetleg közeli menhelyet kérdezd meg hogy tudnak-e segíteni fuvar ügyben.
5/18 anonim 

válasza:

Ha tökös és kijárógatós, akkor igen. A mi dokink kocsi csomagtartójában tályogot is lerendezett. Otthon asztalon herélést.
De ha rendes rendelő van a közeledben, azok tuti nem vállalnak ilyet.
Nálunk van rendelő és olan balf..k, hogy az hihetetlen. Egy valag pénzt el lehet náluk költeni minden szarra, aztán eredmény nincs belőle. Miközben a "táskás kolléga" távolról ingyen segít és megoldja végül.
6/18 anonim 

válasza:

Ha rendes boxod van, nem szökik ki belőle. Jól zárható legyen. Én szállítottam gond nélkül BKV-n is. Azért ha van fuvar lehetőséged jobban jársz.
7/18 A kérdező kommentje:
És el is altatják a műtét alatt?
ma 15:32
8/18 anonim 

válasza:

7. Inkább csak erős bódítás az, de mondjuk igen. Vagy mit gondoltál, rátérdel és kitépi neki?
9/18 A kérdező kommentje:
Gondoltam ,hogy vagy altatás vagy nyugtató,érzéstelenítő.Ezt csak azért kérdem mert akkor csak az odaút lesz a rizikósabb visszafelé ha ki van ütve már nem.
ma 15:35
10/18 A kérdező kommentje:
És mennyire fogja majd vissza a csavargásában az ivartalanítás?Mivel ,mint írtam kb 1 éves még a kiváncsiság ,vadászat nem fogja hajtani a csavargásban tobábbra is?
ma 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!