Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hosszú szőrű macskának milyen...

Hosszú szőrű macskának milyen gyakran kell vágni a fenék körüli szőrét?

Figyelt kérdés

Lett egy új kiscicánk, aki hosszú szőrű, és folyton beleakad a szar a bundájába. Tegnap lógott a lábán, ma meg az ánusza alatt kicsivel volt beletapadva a szőrébe.

Külföldi fórumokon azt olvastam, hogy szokták emberek vágni ott a szőrt, de mivel könnyen belevágnak a macska bőrébe, lehet biztonságosabb, ha az állatorvos csinálja.

Magyarországon állatorvosok foglalkoznak ilyesmivel vagy zsémbesen elhajtanak, ha ezzel megyek oda? Illetve, ha csinálnak, akkor ez mennyibe kerül?

Magam is megpróbálom levágni neki, csak félek, hogy béna vagyok kissé.

#macska #állatorvos #Hosszú szőrű macska
ma 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Sose hallottam ilyen hülyeségről.
ma 17:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Macskakozmetikushoz vidd, de ha normálisan van etetve, nem lesz baja. Nekem maincoonom van, sosincs ilyen gondja.
ma 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte sokszor bénák a tisztálkodással. Barátnőmnek norvég erdei cicája van, bizony máshol is csomósodik, állatorvos levágja ha vészes.
ma 18:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Mi számít normális etetésnek?

Kap száraz és nedves kaját, van kirakva neki víz, néha adok neki nyers husit vagy csontot rágcsálni.

Ugyanakkor nem én vagyok, aki a pénzt keresi és a kaját veszi neki.

ma 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha a széklet megfelelő állagú (normális etetés) akkor nem fog rátapadni a szőrre.

Különösen, ha már fiatal korban rá van szoktatva a rendszeres fésülésre, azokon a területeken is.

ma 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!