Normális, hogy a macska testének a hátsó részét puszilgatom a feje helyett?
Figyelt kérdés
2019. nov. 6. 19:54
1/10 anonim válasza:
Ezen az oldalon teljesen normális az ilyen kérdés, amiről persze mindenki tudja, hogy egy unatkozó 12 éves agyszüleménye.
2/10 A kérdező kommentje:
Ez megtiszteltetés! Maga Kolompár úr írt nekem...! Abban téved, hogy nem 12, hanem 21 éves a kérdés kiírója.
2019. nov. 6. 20:00
3/10 Cséplő Sándor válasza:
Ízlés dolga.
Én is szeretem a macskámat, de nem puszilgatom, se fejét, főleg nem a hátsó részet.
4/10 anonim válasza:
21 évesen lehetne már annyi eszed, hogy felfogd. A macska hátsó része ahogy az első is, tele van olyan baktáriumokkal ami a macskának nem árt, de embernek annál inkább- A macska tiszta állat, ez azt jelenti, hogy állandóan, szinte rítuálé szerűen tisztigatja, nyalogatja magát ( ezért nem is kell fürdetni) de a nyála egymillió "veszélyes baktáriumokat" tartalmaz ami nem jó az ember számára.
De miért kell ezt egy 21 évesnek elmagyarázni? Ennyire nincs agyatok, vagy nem használjátok?
5/10 anonim válasza:
Amíg nem valami beteges fétis, ami veszélyezteti a cica testi-lelki épségét, addig nem probléma. Szerintem nem normális puszilgatni egy állatot, de kinek mi. Mi az orrunkat és az arcunkat érintjük össze. Alkalmazkodtam, mert ezt a viselkedést használják egymásnál is! :)
6/10 anonim válasza:
Az én cicám rendszeresen megmosdatja a kezem is mikor az ölembe jön. Utána persze azonnal kezet mosok kézfertőtlenítővel. De nem puszilgatom sehol sem. Ízlés kérdése. A farka tövénél szoktad puszilgatni? Mert ilyet már láttam.
7/10 A kérdező kommentje:
Kicsit feljebb szoktam puszilgatni.
2019. nov. 10. 14:30
8/10 anonim válasza:
Macskát puszilgatni egyáltalán nem normális. Sehol sem.
9/10 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy van még egy macskám, akinek még a feneke is nagyobb!
2019. nov. 10. 20:57
10/10 anonim válasza:
Ez szerintem már beteges. A fejüket (vagy az oldalukat néha) én is puszilom, de a hátsó részüket soha. Tudom, hogy nem a legjobb, de én csak így tudom kimutatni a szeretetem. Ettől függetlenül nem ajánlom senkinek, hogy puszilgasson egy macskát. Persze benti cicák, de ha kintiek lennének akkor biztos nem puszilgatnám őket. Amit te csinálsz az tényleg nem normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!