Kezdőoldal » Állatok » Macskák » GYORS SEGÍTSÉGET KÉREK MACSKA...

GYORS SEGÍTSÉGET KÉREK MACSKA viselkedése miatt?

Figyelt kérdés
Ma vittük állatorvoshoz a cicámat mert macskanáthás. Kapott antibiotikumot és féreghajtót is szurival a hátába (egyébként nem olyan vészes az orvos szerint). Hazajöttünk, be is feküdt a fekhelyére, látszott rajta, hogy jobban volt, majd kb 2 óra eltelte után, furcsán nyalogatni kezdte a hátát, összevissza tekergetni a farkát, ide-oda futkosni, és ezt mind ismételve. Nagyon furán viselkedett, aztán odament az ajtóhoz és apukám kiengedte. Szerintük csak most hatnak az oltások és ezért ilyen, de én féltem szegényt. Valaki segítsen gyorsan kérem, hogy megtudjam mi baja lehet, vagy csak megnyugodhassak. Az okosak kedvéért akik írnák, hogy miért nem hívjuk az állatorvost, elmondom, hogy többször kértem apukámat, de ma már kereste nap közben is más miatt, és nem akar “hülyét csinálni magából”

febr. 17. 18:25
 1/10 anonim ***** válasza:
56%

GYORS SEGÍTSÉGET KÉREK MACSKA viselkedése miatt?

Igen, gyors segítséget kérsz a macska viselkedése miatt. (Tanulj meg kérdést kiírni.)

Most akkor fontos a cica vagy nem? Apádat is kérdezd már meg... A saját egója fontosabb, mint a cicátok élete, gondja, baja?!

Másrészt TE is fel tudod emelni a telefont és felhívni az orvost!

A kérdés telefonon keresztül ingyenes... Elmondod ki vagy, mi a helyzet...

Minden állat "furcsán" viselkedik, ha nem érzi magát jól és megkínozva érzi magát doki után.

Miénk kifejezetten, ha rosszúl is van, mellette is simán bedurcizik és közelünkbe nem akar jönni, haragszik.

De ez is macska személyiségétől függ.

Tessék megemelni a telefont! Kérdezni nem bűn! Főleg ha már felelősséget vállaltatok azzal, hogy magatokhoz vettétek a kisállatot s életét.

febr. 17. 18:51
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Ha beteg, ráadásul furán viselkedik, fájdalma van, miért lett kiengedve egyáltalán??? Otthon van azóta, vagy azt se tudjátok él-e még szerencsétlen?
febr. 17. 18:53
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Egyetértek, semmi szín alatt nem kellett volna kiengedni!

Ha ahhoz, hogy ide kiírj egy kérdést elég idős vagy, akkor ahhoz is annak kéne lenned, hogy az állatorvost felhívd!

Allergiás reakció is lehet, meg basszus bármi.

Remélem azóta bent van a macska a házban és már jobban van…

febr. 17. 19:20
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Lázas! Az én macskám akkor viselkedett így, mikor be volt lázasodva.
febr. 17. 19:21
 5/10 kutyafule4 ***** válasza:
26%
Baromi zseniális ötlet volt kiengedni.
febr. 17. 20:01
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

#3 vagyok

Remélem csak beugrottunk megint a “beteg/rosszul van a macskám” kérdezőnek, és azt is nagyon remélem hogy igazából nincs macskája, vagy ha van akkor rendesen bánik vele és full kamu az összes ilyen kérdése.

Kérdező, ha te nem a kamus vagy, akkor szedd össze azt a macskát, és tartsd bent a házban, nagyon hideg van kint, figyelj rá amíg jobban nem lesz, holnap pedig vigyétek vissza az orvoshoz ha nem javult!

febr. 17. 20:25
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
Nem a kérdező rakta ki hanem az apja kiengedte, mert ki akart menni. Értő olvasás.
febr. 17. 20:25
 8/10 anonim ***** válasza:
33%
Persze, hárítsuk csak a felelősséget…. Teljesen mindegy ki engedte ki, vagy hogy a macska akart kimenni, az a gond hogy kint van. És már urambocsá’ de másnak nincs beleszólása, hogy egy beteg macskát hol éjszakáztassanak?
febr. 17. 20:32
 9/10 anonim ***** válasza:
86%
#8 Nem, ez sajnos úgy szokott lenni, hogy a szülő jogának érzi, hogy a gyerek figyelembevétele nélkül döntsön, más meg ne szóljon bele, mert nem az ő állata. Az én szüleim is ilyenek, gyerekkoromban hiába ütötte el a harmadik macskánkat is 1 éves kora előtt az autó, hozták a negyediket és azt is kirakták az utcára, mert "a macska szabad állat, nem lehet bezárni" alapon. Aztán őt is elütötte egy autó 1 éves kora előtt, de csak annyit mondtak, amikor megsirattam, hogy "a macska fogyóeszköz, nem lehet megvédeni". És sajnos a mai napig elég sok ember ilyen.
febr. 17. 20:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Visszajött a cica kérdező? Ha igen vidd be a szobádba és ne engedd, hogy kiengedjék mégegyszer. Az állatorvost te is fel tudod hívni és ne aggódj, nem "csinálsz hülyét magadból".
tegnapelőtt 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!