SOS! Macskások segítségét kérném! Ha egy kiscica ilyen környezetből jön, hozzám is ezt a viselkedést fogja hozni?
Ne aggodalmaskodj, nyugodtan vigyél Te is állatot a lakásba. Garantálom pár hónap után (ahogy itt a nagy állatbarátok 100%-a tartja) nem lesznek büdösek.Majd írnak neked a tisztán tartásról, a megfelelő gondozásról stb. de tudd, akinek állat van a lakásába az azért nem tartja büdösnek azokat, mert már megszokták.
Ha azt akarod, a Ti lakásotok is undorító bűzös legyen, hát vigyél oda macskát!
2. A macska nem budos.
Ami budos, az a macskaxar, meg a vizelet.
A macskanak, mint kistestu ragadozonak, letfontossagu, hogy szagtalan legyen.
Ettol fuggetlenul, nem vonom ketsegbe, hogy az igenytelenul tartott barmilyen allat igencsak szagos tud lenni.
Azok is lehetnek szobatisztak, ha a szoba nem tiszta, es az alom nincs takaritva.
Kandurszag kezrol lemosasara a ecetet tudom tanacsolni :)
Ettol fuggetlenul, ha van mas lehetoseg, mashonnan szerez be cicat, mert ha elszaladnak a kolykok, az nem jo kezdet. Es van annyi rendesen szocializalt kolyok is.
5, okoskodo tanulatlan megmondoember vagy, ez nem is vita targya, reszemrol ennyi.
Senki, (meg en sem) vontam ketsegbe azt, hogy a igenytelenul tartott barmilyen allat budosse valik (es a lakas is, hozzateszem, az is az igenytelensegtol).
A kez lemosast pedig, termeszetesen ebben az egyetlen adott esetre levetitve tanacsoltam - ugyanis az olyan intenziv, hogy a sima szappanos kezmosas nem szedi le.
Köszönöm a válaszokat, végül írtam ma a hölgynek, hogy inkább még folytatom a keresgélést, remélem, majd sikerrel járok a későbbiekben :)
2. válaszíró: bevallom, régen én is ezt gondoltam, de aztán egy ismerősömnél vendégeskedtem, akinél volt egy tizenéves kandúr. A cicát konkrétan nem lehetett észrevenni, tökéletes tisztaság volt náluk, semmi szag nem csapta meg az orromat, mikor beléptem. A macskaalom a fürdőszobában volt, és mivel csomósodót használtak, amint került bele ürülék/vizelet, ki is dobták belőle.
Azóta nem ódzkodom a benti macskatartástól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!