Egyik este az ágyban fekve sírtam, erre odajött hozzám a cicám és elkezdte lenyalni a könnyeket az arcomról. Az íze miatt csinálta, vagy mire véljem ezt a viselkedést :D?
Figyelt kérdés
2014. jan. 26. 12:51
1/5 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy ugyanazzal nyalja ki a hátsóját is? :D
Gondolom, csak szomjas volt. Vagy pedig megérezte, hogy nincs jó kedved, és így akart vigasztalni. Amúgy a mi macskánk meg a szappanos vizet szokta nyalogatni, ami megmarad mondjuk tusolás után. A rendes, tiszta vizet meg nem issza meg szinte soha, amit adunk neki (próbáltunk már csapvizet, kútvizet, de ugyanaz az eredmény), az esővizet viszont érthetetlen okból issza.
2/5 anonim válasza:
Off: az én cicám is rendszeresen jött vigasztalni, ha sírtam, és addig nem hagyta abba a dörgölőzést, meg a "pofozgatást", amíg abba nem hagytam. :)
3/5 anonim válasza:
Azért csinálta, mert megérezte, hogy rossz kedved van. Az én macskám, meg a kutyám is odajönnek, ha rossz kedvem van, vagy ha érzik, hogy rossz kedvem van, vagy volt már, hogy én is sírtam és nekem is nyalták az arcomat.
4/5 anonim válasza:
A macskák azért nyalogatják az ember kezét, mert az sós. a könnycsepp ugyan úgy sós, így azt is lenyalja.
5/5 anonim válasza:
Lófaszt. Az izgatott, veszekedő emberhez is ugyanúgy odamegy nyugtatni. Kicsit több megfigyelőkészség nem ártana az állatokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!