Nem lesz bajuk este egyedül?
4-es, nem a bezártságtól félti a kérdező a macskákat, hanem ettől a szilveszteri őrülettől. Azért ilyen nem volt a vadonban... A macskák hallása kitűnő, ami nekünk csak kellemetlen, nekik borzalmas lehet.
Komolyan, néha még én is megijedek, tisztára, mintha háború lenne.
Egyébként kérdező, nem lesz bajuk, jól teszed, hogy elzárod őket, így nem tudnak világgá szaladni ijedtükben.
nekünk a kis büdös itt heverészett a belvároshoz elég közel eső lakásunkban, és bizony durrogtak a petárdák már akkor is, mikor még itthon alapoztunk.
látszott rajta, h vastagon lekaksizza az egészet, max azt hesszelte hogy milyen szép a tűzijáték.
mikor hazaértünk a lakás egyben, a macseknak egyetlen baja a hiányunk elviselése volt szerintem, mert alig bírtam levakarni magamról :)
most is itt heverészik mellettem a kanapén, nem úgy tűnik mintha megviselte volna az éjszaka.
Hármas vagyok, látom faszán le lettem pontozva..
Gondolom valami fiatal pár vagytok, gyerek nélkül, és szinte gyereketekként tekintetek a macskákra, senki nem vallaná be de rengeteg helyen van így, még nincs gyerek addig a kutya vagy macska helyettesíti.
DE! ezek csak állatok, volt régen 2 kandúrunk, volt hogy egy hétig nem láttuk őket, aztán egyszer hazatértek full csapzottan, tiszta sebesen, gondolom elintézte őket valami másik kan, vagy ilyesmi, de akkorsem vittük őket orvoshoz, meggyógyították magukat, kutya bajuk nem volt.
Azthittem hogy 2 gyereket akartok otthon hagyni, erre belépek és látom, hogy két macskát féltetek így.. jóhogy ideges lettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!