érdemes úgy cicát tartani, hogy sokat nem vagyok itthon? Egyedül lakom, este ötig dolgozom minimum, néha tovább, hetente kétszer-háromszor edzésre járok, nyáron gyakran egész napos biciklitúrákra. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 22:06
1/28 anonim válasza:
Nem, nem érdemes.
A régi cicámmal is ez volt, volt, hogy senki (6-an vagyunk a családban) nem volt otthon egésznap, és ezért, hogy észrevegyük, szétrágta a dobozokat, a szőnyegre pisilt stb. Persze, ha otthon voltunk sokat foglalkoztunk vele. Utána helyretettük a kapcsolatot, de nem érdemes, így macskát vállalni.
2/28 anonim válasza:
Szerintem se a macska a neked való. Inkább valami nem olyan nagyon törődést igénylő állat, mint pl hal, teknős.
3/28 A kérdező kommentje:
nekem is ez a gondom, gondolkodtam hörcsögön, tengerimalacon is, de a cicákat szeretem a legjobban (illetve, előbbiek sose voltak, cica igen, de nem itt, hanem kertes házban. most meg bent lakom a város közepén, egy lakásban, kert sincs. max. az udvarra tudna néha kimenni levegőzni. pedig nagyon szeretnék egyet. csak "technikai problémáim" vannak.
2013. okt. 17. 22:24
4/28 Imola Ágnes válasza:
Esetleg próbálkozz egy felnőttel. Ő hálás lesz mindenért, még a nyugalomért is, azért ha este veled nézheti a tv-t és éjszaka veled aludhat.... napközben pedig elvan magában... és megmenthetsz egy felnőtt, gazdátlan cicát.
5/28 anonim válasza:
Esetleg jó megoldás lehet, ha egyszerre két cicát szerzel be, mert akkor egymással is eljátszanak, ha nem vagy otthon.
6/28 anonim válasza:
két cica jó megoldás lehet, de egy felnőtt cica is!
7/28 anonim válasza:
Két cica addigra szétszedi a lakást, egy flnőtt is igényel törődést. Macska nem lenne jó, mert ha még edzésre is mész, de hétvégén ha tényleg egész nap egyedül van az nem olyan jó.
8/28 anonim válasza:
Nekem is ilyen a beosztásom. Szétszedi a lakást egy kissé, de ez elmúlik szerintem ha nagyobb lesz,viszont sokat alszik, amikor otthon vagyok nagyon örül, kiugrik a bőréből, imádnivaló. Ha elutazom viszem ha lehet.
9/28 anonim válasza:
Én is ilyen körülmények között tartok macskát,ötéves ivartalanitott kandúrt.Nem szedi szét a lakást,nagyon kedves,az ajtóban vár,szerintem jól van.Ha itthon vagyok,mindig a nyomomban van,ha leülök,azonnal az ölemben terem.(most is)
10/28 A kérdező kommentje:
Eleve felnőttet hoznék.picit egyedül nem is ad a menhely oda, ahol nincs otthon senki a lakásban.amúgy a munkahelyem öt perc sétára van, haza tudok jönni, ha muszáj ebédre, az edzőterem meg 10perc sétára.csak sose volt lakáscicám, ha jó az idő, sajnálnám bent tartani, viszont a város közepén lakom, egész napra kinthagyni sem merném.
2013. okt. 18. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!