Költözni fogok, mi lenne a cicámnak a legjobb megoldás?
Mardoss a kíváncsiság mi az a más...
Hogy jött ide a dugás? Te hoztad fel..
Gondolom fasza eltartott kis nőcske leszel azzal a feltételel ha a macska repül... na szép... csóri cica.
Dobd ki azonnal az utcára hiszen neked ennyit ér.. ezzel teszel érte a legtöbbet ha szerencséje van elbassza egy autó aztán nem kínlódik az se
Ezt a kommentet nem nagyon tudom hova tenni. Igen, értelmiségi családból vagyok, de mi köze ennek a tervezéshez? 16 éves voltam, amikor befogadtam a cicát. Akkor az összeköltözés még szóba se jött, úgy terveztem az életem, hogy érettségi, utána szaksuli, majd külön költözöm Győrbe albérletbe. Igen, de Győrben sokkal könnyebb háziállatbarát lakást találni megfelelő áron. Budapesten már nehezebb, nem hiába tartott ennyi ideig egy nem háziállat barát lakás megtalálása is. Nyilván nem akarom ebben az új lakásban letölteni az életem, kiskorom óta állatokkal vagyok körbevéve, ez most egy kényszerhelyzet, örülök hogy 10-ből kb 2-en ezt meg tudják érteni a kommentelől közül.
És kedves #20, köszönöm a kérdésed, de minden erőmmel azon vagyok, hogy ne legyen gyerekem:D mondjuk úgy soha
Szövegértésből szar voltál???
Könyörgöm, olvasd már végig az egészet, ne pofázz feleslegesen hülyeségeket
"nem választok kettejük között, hanem összekötöm életem párjával az életem, és a cica ügy egy olyan nehézség, amit meg kell tennem érte, neki mást kell megtennie értem, nem mondom hogy fifty-fifty, de egy párkapcsolat így működik"
A macskáért, aki egy gyanútlan, gyámoltalan lény felelősséget vállaltál, szóval ez egy kicsit prioritást kéne élvezzen azzal szemben, hogy "összekötöd az életed" valakivel (bár ezt házasságra mondják, nem összeköltözésre). Másfél éve van nálad a macska. Mikor befogadtad, el kellett gondolkozz, hogy tudod-e vállalni 10+ évre, jóban-rosszban, költözéssel, mindennel egybevéve. Másfél év kellett, hogy megszegd a macskának tett "ígéreted". Gáz. Nagyon gáz. És mindezt csak azért, mert most te bele vagy esve egy srácba, akivel jó eséllyel (statisztika, nem ítélkezés alapján) nem fogsz együtt megöregedni.
Szerintem szégyelld magad, és nézz magadba, mert ez minden, csak nem felelőségteljes.
Az ilyeneket be kellene zárni.. Gyanútlan gyámoltalan lény? Egy felnőtt macska képes az önellátásra, teljesen gyámoltalanul lakik jól egy madárból vagy egy egérből, esetleg gyíkból:D SZEREZZ GYEREKET, és ne egy felnőtt életképes állatra vetítsd ki a szülői gondoskodási ösztönöd, ez irgalmatlanul beteg. Értem, hogy cukibb, mint egy baba, de felnőtt életképes állatok, ráadásul viszonylag okosak is mondjuk egy galambhoz képest, vagy egy gyíkhoz, vagy egy csigához, vagy akár másik emlőshöz, mondjuk egy vakondhoz képest. Azokat miért nem mented be? Nem elég cukik? Ne félted őket, hogy bajuk lesz, ha nem gondoskodsz róluk? A macska nem olyan régóta háziasított, mint egy kutya, még félig(kétharmadig) vadállat, és mikor odadörgöli hozzád a kis pofiját, nem a szeretet jele, hanem megjelöl, hogy a tulajdona vagy.
Kezeltesd a problémáidat, mert nagyon súlyosak. Én szeretem a macskákat, nagyon szépnek találom őket, de macskák, állatok, nem emberek. Egészséges ember így gondolkozik, a kellő valós! szociális kapcsolatok nélküli meg úgy, mint te. Gondolom már családalapítós korban vagy 25 felett, alapíts családot, mert az állatoknak káros, ha nem állatként bánnak velük, és mindenféle nemlétező emberi tulajdonsággal ruházzák fel őket, és ennek megfelelően bánnak velük.
Télen sajnos nem annyira talalnak maguknak elelmet. Sok nem telel at. Foleg egy valamilyen hatrannyal indulo allat.
Jelen esetben a macska pl suket.
Sok elpusztul. Csak erre mindenki szarik nagy ivben. Meg szepen elforditjuk a fejunket.
Le lettem pontozva az allergiás kerdesemre, (eleg erdekes, mintha valami hulyek paradicsomaban lennek, egy kerdest lepontozni🤔 na, mindegy, kezdem megszokni az alacsony intelligenciat) hogy szed e gyogyszert most is a parja mert ugy olvastam igen.
Az állat nem ember oké..
De tök rendben van, hogy amikor már nyűg nem kell akkor kidobjuk, felgyútjuk, elaltatjuk, máshoz tesszük stb. Nem plüss...
Vannak érzései. Fingja nincs h miért lett kidobva beledöglik.. okos vagy kislány menj a faszra
Igen. Ezt úgy hívják felelősség. Amit a sok IQ light hírből sem ismer. Nézd meg, hogy vannak “nevelve” a mai gyerekek. Sok szülő azt se tudja mi az. Persze vannak kivételek, itt is, ott is.
Aki ilyenkor megsértődik. Egyértelműen látható, aki magára ismer. Csak figyeld a reakciókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!