Aki nem bírja a társasházi zajokat de soha életében nem lesz pénze házba költözni annak az egyetlen megoldás a halál?
Mi van ha nincs pénze az embernek kertes házra mert cseszett tanulni gyerekkorában és örök minimálbérrabszolgaságra van ítélve gyárban/boltban/gyorsétteremben? Akkor igazából az ember döfje le magát, ha nem bírja a társasházi zajokat?
Minimálbérből nem lehet házra költeni. De havi nettó 200-ból sem, sőt egy átlag fizuból sem. Még ha egy normális munkát is dolgozna az ember, mondjuk egy callcenter, ami mondjuk fizet nettó 240-et, és bérelni akar egy házat (mert venni nyilván még a gazdag sem tud), akkor is basszus a bérlés havi 300-tól kezdődik.
Engem nem áldott meg a jóisten jó ésszel de legalább megáldott istenes lustasággal, ami nem ad erőt arra, hogy beüljek iskolapadba, hogy aztán havi nettó milkás fizum legyen.
Én teljesen belebolondulok hogy hallom a szomszédokat körülöttem. Amikor gyerekkoromban kertesházban laktam, soha nem irritált semmilyen zaj. Se fűnyíró, se flex, se kutyaugatás. De amióta idekényszerültem, minden nap az öngyilkosságon gondolkodom.
Egy faluban, lehet kapni olcsó, mármár lepukkant kertesházakat.
Pici településen, pl. tanyán olcsóbbak az ingatlanok.
De ha te lusta vagy, hogyan végeznéd el a ház körüli teendőket? 🤔
Van más, olcsóbb megoldás is:
Egy füldugó pár száz forint.
Egy (akár vezetéknélküli) fejhallgató pedig néhány tízezer forint. Hallgathatsz akármit, akár zenét, flexet, fűnyírót, kutyaugatást, stb.
mert cseszett tanulni gyerekkorában
Aprobetuvel megsugom hogy nincs erettsegim, megis volt mar hitelmentes hazam, ami nem orokseg.
Nem minden feher-fekete...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!