Milyen hatékony, akár jogi megoldás létezik abban az esetben, ha a társasházban a szomszéd miatt éjszakákon át nem tudsz aludni, és ezt minden lehetséges úton próbáltad tudatni vele, de sikertelenül?
Mit csinál? Hangoskodik, zenét hallgat?
Hívd ki minden alkalommal a rendőrséget. Előbb-utóbb meg fogja unni.
A közösképviselő sem tudja megoldani a problémát és a rendőrség sem. A jegyzőhöz kell fordulni a polgármesteri hivatalban és ők felszerelnek esetleg egy decibelmérőt és ha túllépi a szomszéd a határt, megbírságolhatják.
De ez a szomszédkérdés nagyon sarkalatos kérdés. Először mindenképp te beszélj a szomszéddal normális hangnemben, hátha nem is tudja a problémát.
Én 1 év után inkább elköltöztem, mert mindezek után hiába basztam pofán a felettem lakó alkoholista barmot, még az sem segített. És nem vagyok verekedős ember, képzelheted, milyen szinten volt zavaró már az éjjeli hangoskodása.
jegyzőtől birtokvédelmet kérni ... elvileg kimennek és megmérik nálatok adott időpontban, hogy hány decibel
de sokra nem mész ezzel az egésszel, ha a szomszéd nagyot hall, vagy bunkó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!