A magassarkú cipőmből néha kilépek, milyen megoldás lehetséges?
Figyelt kérdés
Ha van rajtam harisnya, akkor néha kicsúszik a sarkam. Vettem sarokfogót, ami mit sem ér. Kisebb cipőt nem tudtam venni, mert az már nem jött fel a lábamra. Ha mezítláb veszem fel, nincs ilyen probléma, de azért illik harisnyát venni szoknyához, főleg télen. Nem hordom nap, mint nap, csak különleges alkalmakkor. Valaki tud esetleg valamilyen megoldást?2015. jan. 28. 21:11
1/5 anonim válasza:
Így télen vehetsz a cipőbe zoknit is a hasisnyára, szerintem az segít.
2/5 anonim válasza:
Vatta a cipő orrába, mindig bejön :)
3/5 anonim válasza:
Lehet venni ilyen zselés párnát amit a lábujj és párnácska alá kell beragasztani a cipőbe. Nkem bevált épp annyira tölti ki a cipőt, hogy elöl megfogja a lábad. 18N
4/5 anonim válasza:
Én vattával szoktam kitömni a cipő orránál.
5/5 anonim válasza:
Válassz keresztpántos vagy bokapántos magassarkút. Én a többiből sem lépek ki, mégis ilyeneket hordok. Szerintem jól néznek ki a kis pántok, csatok a cipőn, meg nem kell attól félnem, hogy egy rossz lépéstől kimegy a bokám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!