Ragadt már be a magassarkútok sarka valahova? Olyankor mit csináltatok?
Figyelt kérdés
2015. jan. 22. 22:18
1/3 anonim válasza:
nekem egyszer egy lyukas fémlépcsőn ragadt be az egyik lyukba a tűsarkúm... Elég ciki volt mert randin voltam mini szoknyában, aztán végül a pasi kiszedte valahogy a cipőt, aztán jót nevettünk rajta 18L
2/3 anonim válasza:
:D:D Jó sztorik ezek .... :D :D
Nekem egyszer a forgóajtónál akadt be... és nem a manuálisnál... :D gyorsan kellett cselekednem, gyorsan kiléptem mindegyikből és kitépem abból a hülye gumiszőnyegből... :D
Anyám... anno egy kosárlabda csapat edzőjével járt... és hát felvonultak meccs előtt. Anyám az edző mellett, a csapat előtt ment...éééés beakadt a rácsba a cipője :D :D Egy rakat jó pasi volt a hát mögött.. mindenki őket nézte... :D "Egyáltalán nem volt ciki" :D
3/3 anonim válasza:
Sárba ragadt be egy ösvényen, mikor le akartam rövidíteni az utat a suli felé. Akárhogy igyekeztem, a lábammal nem tudtam kiszabadítani, csak egyre mélyebbre süllyedt a sarka. Viszont nagyon nem akartam harisnyában kilépni a sárba. Végül leterítettem a földre egy csomó papírzsepit, arra léptem ki, aztán kézzel kirángattam a cipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!