Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a jó női magasság?

Mi a jó női magasság?

Figyelt kérdés
Fiuk, szerintetek mi a jó női magasság? mi számít már magasnak? én 172 cm vagyok (18 éves) és sose merek felvenni 8-10 centis magassarkút pedig nagyon szeretem őket mert akkor már 180 körül lennék, és az osztályban is mindenkinél magasabb vagyok így! Szerintetek hordhatok magassarkút, vagy inkább hanyagoljam?:)

2015. jan. 15. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
57%
160-175 között...viszont a 8-10-20centis magassarkúak szerintem hülyén néznek ki. vagyis inkább qrvásan. 23F
2015. jan. 15. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Szépek a magas lányok is, 175 környéke még simán rendben van, de 180nál azért ne legyen több szerintem.

Mondjuk én 170 alatt vadászok, de csak mert én se vagyok magasabb sajnos.

2015. jan. 16. 00:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan felveheted, csak ne az osztályteremben hordjad ha ilyen alacsony a társaság.
2015. jan. 16. 06:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más... magához mérten. Nekem pl a 165 cm és alatta a tökéletes. A magassarkú meg alapból nem tetszik senkin sem, szerintem ízléstelenek, értelme sincs, csak csámpáznak benne állandóan a csajok.
2015. jan. 16. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!