Milyen alkatot képzeltek el ehhez: 178 cm 60 kg?
Figyelt kérdés
direkt nem azt írom, hogy szerintetek ez sok vagy kevés, mert tudom, hogy azt két számból nem lehet megmondani (nem mindegy, hogyan oszlik el, mennyi belőle az izom stb). csak arra vagyok kíváncsi, hogy ha meghalljátok ezt a két adatot így magában, milyen lány jelenik meg a szemetek előtt? kövér, husis, átlagos, vékony, modellszerű?2014. dec. 8. 10:16
1/6 anonim válasza:
Túl sovány. Beteges kinézetű.
Semmiképpen sem modellszerű, mert nekem a modellről a sugárzó szépség és fittség jut eszembe.
2/6 anonim válasza:
Egy magas vékony lány... Én 173 centi 65 kilóval is vékony vagyok még... :D Legtöbben csak ilyen 57 kilónak tippelnek, szóval a számok tényleg nem mondanak sokat.
3/6 anonim válasza:
Ezek a számok alapján egy alaktalan lány ugrik be.
4/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
178 cm vagyok és 58 kiló. De sem alaktalan, sem betegesen vékony nem vagyok.
Az általánosítgatás nem csak az, ha valakit élből "lekövéreztek" hanem az is ha 2 számból le"alaktalanozol" vagy hasonló hülye jelzőkkel illetsz.
Kedves Kérdező!
te pedig tisztában vagy az adottságaiddal, és tudod nagyon jól, hogy nincs rajtad felesleg.
ha elégedetlen vagy magaddal, akkor a barátaid és a családod körében próbálj pozitív visszajelzéseket szerezni, mert itt falakba ütközöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!