Aki nem bírja a társasházi zajokat de soha életében nem lesz pénze házba költözni annak az egyetlen megoldás a halál?
Mi van ha nincs pénze az embernek kertes házra mert cseszett tanulni gyerekkorában és örök minimálbérrabszolgaságra van ítélve gyárban/boltban/gyorsétteremben? Akkor igazából az ember döfje le magát, ha nem bírja a társasházi zajokat?
Minimálbérből nem lehet házra költeni. De havi nettó 200-ból sem, sőt egy átlag fizuból sem. Még ha egy normális munkát is dolgozna az ember, mondjuk egy callcenter, ami mondjuk fizet nettó 240-et, és bérelni akar egy házat (mert venni nyilván még a gazdag sem tud), akkor is basszus a bérlés havi 300-tól kezdődik.
Engem nem áldott meg a jóisten jó ésszel de legalább megáldott istenes lustasággal, ami nem ad erőt arra, hogy beüljek iskolapadba, hogy aztán havi nettó milkás fizum legyen.
Én teljesen belebolondulok hogy hallom a szomszédokat körülöttem. Amikor gyerekkoromban kertesházban laktam, soha nem irritált semmilyen zaj. Se fűnyíró, se flex, se kutyaugatás. De amióta idekényszerültem, minden nap az öngyilkosságon gondolkodom.
Draga kerdezo, a masik kerdesednel is mondtuk, kelj fel es jarj, konkret otleteket kaptal priviben is.
Cselekedni nem tud helhyetted mas viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!