Aki nem bírja a társasházi zajokat de soha életében nem lesz pénze házba költözni annak az egyetlen megoldás a halál?
Mi van ha nincs pénze az embernek kertes házra mert cseszett tanulni gyerekkorában és örök minimálbérrabszolgaságra van ítélve gyárban/boltban/gyorsétteremben? Akkor igazából az ember döfje le magát, ha nem bírja a társasházi zajokat?
Minimálbérből nem lehet házra költeni. De havi nettó 200-ból sem, sőt egy átlag fizuból sem. Még ha egy normális munkát is dolgozna az ember, mondjuk egy callcenter, ami mondjuk fizet nettó 240-et, és bérelni akar egy házat (mert venni nyilván még a gazdag sem tud), akkor is basszus a bérlés havi 300-tól kezdődik.
Engem nem áldott meg a jóisten jó ésszel de legalább megáldott istenes lustasággal, ami nem ad erőt arra, hogy beüljek iskolapadba, hogy aztán havi nettó milkás fizum legyen.
Én teljesen belebolondulok hogy hallom a szomszédokat körülöttem. Amikor gyerekkoromban kertesházban laktam, soha nem irritált semmilyen zaj. Se fűnyíró, se flex, se kutyaugatás. De amióta idekényszerültem, minden nap az öngyilkosságon gondolkodom.
Alberletben laksz panelban?
Panel alberlet aron mar ki lehet venni zartkerti ovezetekben kishàzakat kb 35nmesek.
Mindenkepp ezt ajanlom,semmikepp se az ongyilkossagot,mert te tenyleg nem tehetsz semmirol mert a panel tenyleg nem embernek valo. Az egy szar az egesz. Ledozeroltatnam az osszeset.
Békés megyében nevetséges áron lehet házakat venni.
Az más kérdés, hogy miért kerülnek annyiba.
Hiába mész kertesbe, ott sincs nyugalom. Nyáron minden hétvégén van valahol egy kerti parti, kötsög szomszéd: flexel, füvetvág, láncfűrésszel fát vág, befüstöl, zajonganak az udvaron a kölykei... Stb
Kertvárosi övezetben lakunk, egy utcával lejjebb van valakinek baromfija és hajnali 4kor hallom a kicseszett kakasát. De ha elmegy a postás vagy kutyát sétáltatnak, akkor az összes kutya ugat a környéken. Ezek csak ilyen apróságok. Nem véletlenül mondják, hogy aki nem bírja a többi ember létezését az menjen tanyára, ott csend van.
Tanyán meg a traktorokat fogod hallgatni éjszaka is..
Egy jó megoldás: Hangszigetelés panelba.
Miért kellene a traktorokat hallgatni?
Pár órát évente maximum.
15!
Sanszos, hogy neked mindenhol, mindenkivel lenne bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!