Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Milyen megoldások vannak...

Milyen megoldások vannak arra, hogy a páromhoz tudjak költözni?

Figyelt kérdés

A párom Kecskeméti, én pedig Pesti vagyok.

Nagyon szeretem és fontos számomra, most még csak hétvégente tudunk találkozni, de ez nagyon megterhelő anyagilag és lelkileg is.

Azon vagyok, hogy összeköltözzünk.

Pesten dolgozom, itt a családom, és a barátaim is, tehát nehezebb a szitu, neki lent van a családi háza, és mivel ő nem hagyja ott, megbeszéltük, hogy én megyek.

Jelenleg tanulok munka mellett, estin.

Burkolónak tanulok, Februártól leszek számlaképes, de nagyon kezdő vagyok a szakmában, tehát mindenképp el kell mennem szakember mellé.

Nem tudom, hogy hogyan kezdjem el, itt fent Pesten/ vagy lent?!

(Nem tudom mennyire fogom magam otthon érezni lent, mert Pesten születtem, itt is nőttem fel,

nyílván közel áll a szívemhez.)

2023. szept. 25. 20:51
 1/3 anonim válasza:

Én megbántam, hogy Kecskemétre költöztem. Egy nagy nulla az egész város, a forgalom is borzalmas. Szórakozási lehetőség nincs, értelmes munkát sem könnyű találni.

Minden esetre sok sikert kívánok!

2023. szept. 26. 01:30
 2/3 anonim válasza:

Nem tudom mennyi munkalehetőség van ebben a szakmában ott, de Kecskemétért elhagyni Bp-t szerintem nem jó ötlet. Mert ha külföldön dolgoznál, akkor is ritkán találkoznátok a távolság miatt, de Bp-Kecskemét nem elérhetetlen azért.

Miért nem akarja elhagyni Kecskemétet? Eladni a házat és Pest megyében körbenézni pl?

2023. szept. 26. 10:21
 3/3 anonim válasza:

Mielőtt beindulna a karriered, szerintem egy elég rossz döntés lenne leköltözni Kecskemétre, nagyon sok lehetőségtől megfosztanád magad.

Meg őszintén én Budapesti lakosként biztos nem költöznék le egy ennyivel kisebb városba, főleg miután hozzászokik az ember, hogy itt minden megtalálható, 99%-ban mindennap van valami program, ha netán menne valamerre az ember.

2023. szept. 28. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!