Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Milyen társkeresési megoldások...

Milyen társkeresési megoldások vannak még a népszerű appokon kívül?

Figyelt kérdés

A tinder például nekem régen működött, volt h napi 5 matchem volt de kb két éve heti egy sincs mintha le lenne rejtve a profil. Használhatatlan.

A facebook tarskeresojevel ugyanez van. 1-2 éve mukodott. Most mintha nem mutatná az embereket. Badoo, Bumble szintén. Milyen megoldások vannak még ezeken kívül ami tényleg működik? Tinderről két hosszú kapcsolatom is volt de mióta használhatatlanná vált kb be se lépek. Próbáltam kifizetni az előfizetést de úgy sem mutatott több felhasználót. Nem a profilommal van a baj mert akik látják azok mondják, hogy jó.

Milyen megoldás van még?

2022. aug. 20. 20:47
1 2
 1/11 anonim válasza:
Ha nő vagy,itt majd jönnek az ajánlatok.
2022. aug. 20. 20:51
 2/11 anonim válasza:
Mai világban nagyon nehéz ismerkedni, lassan lehetetlen.
2022. aug. 20. 20:54
 3/11 anonim válasza:
Nekem a társkeresők (Fb, Badoo, talalka.hu, origorandi) sose jöttek be, néha volt egy-két matchem, de aztán hiába írtam a nőknek, 99%-ban azokra se jött válasz, és zömmel vissza se jelöltek, pedig rengeteg nőt megszíveztem. Ha teheted, akkor inkább élőben próbálj ismerkedni, pl. baráti kör által, vagy keress valamilyen közösséget. Tapasztalataim szerint a netes társkeresők szart sem érnek, hacsak nem nézel ki nagyon jól, de akkor meg minek szorulnál rá a társkeresőkre.
2022. aug. 20. 21:06
 4/11 anonim válasza:

3#: Akinek nincs lehetősége annyira ismerkedni élőben, vagy épp otthonülős párt keresne , annak szinte csak az online ismerkedés marad.

Illetve én nem nézek ki rosszul, de nem igazán mozgok emberek között szinte sehol, így kb nem érek vele semmit hogy így nézek ki :D

2022. aug. 20. 21:10
 5/11 anonim válasza:
#4: Tudom, és megértem, én is ilyen csapdahelyzetben vagyok, de egyre inkább azt látom, hogy neten semmire sem lehet menni, ha ismerkedni akarsz.
2022. aug. 20. 21:18
 6/11 anonim válasza:

5#:De nagyon nincs más megoldás, főleg annak akinek mondjuk olyan elvárásai vannak, mint nekem, mivel nem szeretnék gyereket.

Sajnos nincs olyan hely ahol a szingli gyermekmentes nők nagyobb számban megfordulnak :D

2022. aug. 20. 21:21
 7/11 A kérdező kommentje:

De mit tehetek, ha egyszerűen nem működnek az oldalak? Lehet túl hosszú ideje használtam, biztos volt egy két őrült csaj aki jelentgetett a semmiért, stb. Aztán minél többet használod annál nagyobb az esélye, hogy ledarálnak róla. Most már az összes használhatatlan lett.

Bekapcsoltam például a facebook társkeresőt, ugyanaz volt mint a tinder, napi 5-10 match, ebből mondjuk 2-3-al lehetett beszélgetni de kb egy hét alatt megoldódott a társkeresési probléma, akkor szüneteltem vele. Most megint bekapcsoltam pár hónapja és hiába töröltem le és tettem fel újra a profilomat 1 hét / 1 match és világosan látszik, hogy gázos felhasználókat rak csak be hozzám, ahol mémeket tesz ki a profilkép helyett, vagy fekete a kép, vagy annyira vállalhatatlanul néz ki, hogy mindenki balra húzta.

Badoo ugyanez.

Bumble meg egyszer csak szó nélkül megszüntette a profilomat és azóta se kép se hang nincs. Pedig mindenkivel kedves voltam és egy normális profilom volt jó képekkel.

De ha ezeket az oldalakat csak a hülye algoritmusok és a pénz uralja, mi az ami még "szabad pálya"?

Kicsit olyan érzésem van mintha valami titkos manipuláció lenne emögött is, hogy kit kivel és hogyan hoznak össze és kik azok akikkel mindent megtesznek, hogy akadályozzák. Lehet hülyeség.

Egy jóképű izmos, egyetemre járt, tényleg jófej srác vagyok és nullázódtak a társkeresőim.

2022. aug. 20. 22:10
 8/11 anonim válasza:
A "Szia! Ismered Tedet?" nevű játék. Egyszer kipróbálom.
2022. aug. 20. 22:21
 9/11 anonim válasza:
Hát ha te ilyen paraméterekkel ennyire szerencsétlen vagy a társkeresőkön, akkor mit szóljak én? Abszolút nem egyszerű, szerintem a nők nagy része csak unaloműzésből vagy egófényezésből van fenn.
2022. aug. 20. 22:31
 10/11 A kérdező kommentje:

Utolsó. nem vagyok szerencsétlen, nagyon is jól működtek, csak valamiért az algoritmusok / moderátorok visszafogták a profilomat. Ez a szép új világ.

Tehát a lényeg, hogy a nők azok lájkoltak volna, csak az algoritmus megakadályozza ezt. Nem értem, hogy ez kinek és miért jó.

2022. aug. 20. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!