Milyen társkeresési megoldások vannak még a népszerű appokon kívül?
Figyelt kérdés
A tinder például nekem régen működött, volt h napi 5 matchem volt de kb két éve heti egy sincs mintha le lenne rejtve a profil. Használhatatlan.
A facebook tarskeresojevel ugyanez van. 1-2 éve mukodott. Most mintha nem mutatná az embereket. Badoo, Bumble szintén. Milyen megoldások vannak még ezeken kívül ami tényleg működik? Tinderről két hosszú kapcsolatom is volt de mióta használhatatlanná vált kb be se lépek. Próbáltam kifizetni az előfizetést de úgy sem mutatott több felhasználót. Nem a profilommal van a baj mert akik látják azok mondják, hogy jó.
Milyen megoldás van még?
2022. aug. 20. 20:47
11/11 anonim válasza:
vannak ilyen szervezett randik pl. főzés, társasozás, kirándulás, én nem tudok nyilatkozni, hogy ezek milyenek, de egyik barátom dicsérte őket.
2022. aug. 21. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!