Költözni fogok, mi lenne a cicámnak a legjobb megoldás?
#3 és #9 pontosan mit értetek kiváló gyógyszerek és jó kezelhetőség alatt? Párom eléggé allergiás a macskákra és rengeteget szenved a gyógyszereivel, ráadásul az allergia tünetei is így is előjönnek, csak valamivel enyhébben.
Ettől függetlenül: kérdező, az elsődleges cél az legyen, hogy viszed magaddal a cicát, hiszen te vállaltad. Ha nem megy most azonnal, nem baj, de próbálj meg rá megoldást keresni, pl másik albérlet.
Felvilágosítok mindenkit.
Nem, nem ürügy az allergia, párom baszott allergiás rá, mindig szedi a gyógyszerét, de az csak a tüsszögést csillapítja, a szemére és a tüdejére ugyanúgy rámegy, aludni is alig tud.
És nem, nem akarom hátrahagyni a cicámat, nagyon sokmindenen segített átvészelni, megszakad a szívem, mikor erre kell gondolnom.
És nem, nem tudunk más albit keresni, így is egy évbe telt mire találtunk egy opcionálisat, nagyon szükségszerű a költözés, egyszerűen nincs mégegy évünk másik helyet nézni. Sajnálom, tényleg, így is szörnyen érzem magam, nem kell tetézni, köszönöm.
(És hiába dugna más is, ha a párom az egyetlen akit teljes szívből szeretek:D nem választok kettejük között, hanem összekötöm életem párjával az életem, és a cica ügy egy olyan nehézség, amit meg kell tennem érte, neki mást kell megtennie értem, nem mondom hogy fifty-fifty, de egy párkapcsolat így működik)
Lássuk csak.
Van egy allergiás párod.
Egy éve kerestek lakást (lol), ergo ennél sokkal régebben vagytok együtt.
A macskát másfél éve fogadtad be.
Úgy, hogy van egy allergiás párod.
Mégis, mit gondoltál, mi lesz a macskával? Biztos tényleg nagyon megszakad a szíved, hiszen roppant felelősségteljesen és előre tervezve fogadtad be.
Vagy fél éve nem is néztem ezt a kategóriát, de ja, biztos én voltam:)
Minek vinné menhelyre új gazdáért? A szülei lesznek az új gazdái, etetik, gondozzák, simogatják, a kérdező meg meg tudja látogatni havonta 2x legalább. Ennél több nem kell a macskáknak, minden adott lesz számára a megfelelő MACSKA élethez.
Egyébként ha más is így gondolja, mint én, tök jó, mert nem csak macskabzik látogatják ezt a kategóriát, szélsőséges tanácsokat osztogatva. Szerezzetek értékes emberi kapcsolatokat. A szüleim szr macskatartók voltak, kinti macskánk volt és rohadtul nem érdekelte őket eszik-e rendesen vagy simogatva van-e rendesen, a házba sem engedték szívesen, el is csapta egy kocsi. Nekem benti macskám van, minőségi táppal és van kifutója a kertben, élete álma vált valóra, csak akkor lenne boldogabb, ha kiengedném nagyobb területet szerezni, hogy lemeccselhesse a határokat a többi macskával.
Javaslom nézzétek meg a macskaland filmet, már egy 6 éves is többet tud nálatok a macskákról. Állatorvost is meg lehet kérdezni, mi kell a macskának a boldogsághoz. Az nem lesz közte, hogy rajtad aludjon esténként;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!