Költözni fogok, mi lenne a cicámnak a legjobb megoldás?

Hát, sajnos ez egy ilyen szitu, megoldás gyakorlatilag nincs (szerintem).
Mikor összejöttél egy cica-allergiással, akkor sejthetted, hogy egyszer döntened kell, és nyilván a pasit fogod választani...
Nézd úgy, hogy eddig a cica volt, akinek kedveztél, és a pasidat kellett többet nélkülöznöd, most pedig fordítva lesz.
Biztos gyakran fogsz hazajárni, nem is csak a cica, hanem a szüleid miatt is, majd akkor jobban kényezteted, remélhetőleg a szüleid is szeretik és gondoskodnak róla majdnem olyan lelkesen, mint te tennéd.
Minden jót nektek! :)

Cica allergiással nem jövünk össze
A tanárok nem dolgoznak sokat ( lol)

Az egy macska.
Értem, hogy szereted, de ne emeld emberi szintre, meglesz akkor is, ha nem vakarod a füle tövét napi 20x.
Területvédő állatka, én vennék egy kennelt kintre, hogy elég inger érje, és a szüleimnél maradna, nem kell neki külön szoba, azt szereti, ha be tudja járni a területét. Napközben kennel, estére vigyék be a szüleid, majd kokettál a kinti-benti macskákkal. Ez teszi boldoggá, nem lesz baja, ha nem lesz “hab a tortáján”—-te, aki simogatod.
Egyébként a kaját is jobban szeretik, ha meg kell érte dolgozniuk, eldugdosod és ritkán van. Akkor boldog, ha ki van elégítve az ösztöne, ami nehézségre van beállva, nem akkor, mikor egy ember.
Szeretem a macskákat(is), de állatok, nem emberek, más szükségleteik és értékrendjük van.

Én mondjuk eleve össze sem jöttem volna olyannal, akivel nincs közös dolgunk, pl. allergiás a cicámra, kutyámra, és nincs közös program a közös érdeklődési kör (állatok) hiánya miatt.
Ne mondd, hogy ez a pasas az egyetlen a Földön, aki hajlandó veled dugni.
Egyébként a macska allergia jól kezelhető (már, ha az illető valóban akarja), valamint lehet keresni olyan albit, ahol lakhat a cica is (feltéve, hogy VALÓBAN ez a cél, és az "allergia" nem csak egy ürügy arra, hogy a pasas megszabaduljon a macskádtól)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!