Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen nemű két macska fér...

Milyen nemű két macska fér meg egymással a legjobban?

Figyelt kérdés
Ha akarok két macskám, milyen neműek legyenek, hogy a legjobban megférjenek egymással?

2023. júl. 29. 07:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
48%

Az hogy faluban az állatoknak születnek kölykeik. Ettől még nem lesz az szaporítás.

Az én esetemben nem számít ha az utcáról szedem össze az állatot. De a te esetedben hős vagy. Aham, folytasd még.

"MI szedjük őket össze, mert a falusiak szerint tök jól elvan az állat a kertbe, meg láncon."

Ebben mi az összefüggés? De most komolyan :D

"Nem viszik sétálni a kutyát, mert ott a kert, akkor mninek?"

És te bekopogtál mindenkihez hogy ezt megkérdezd? Mert nálunk viszik a kutyákat sétálni.

Gondolom városiként tudod is hogy hogyan mennek a dolgok.

2023. júl. 30. 14:07
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Én vidéki vagyok, nálunk nem szaporítani való fogyóeszköz a macska, szóval 19es, ne burkolózz e mögé, mert nem ez nem városi vs vidéki, hanem felelős vs felelőtlen állattartó. Tele van minden felesleges szaporulattal, ti meg elletitek a macskákat, kockáztatva a betegségeket sgb. Am meg te magad mondtad ,hogy nem ivartalanítotok, tehát az ah egyszeri ellés eléh nehezen hihető, ha ennyi macska van nálatok....
2023. júl. 30. 14:13
 23/27 anonim ***** válasza:
48%

Nálunk természetes dolog, de nem szaporítani akarjuk, nem tenyésztjük őket. Annak ellenére hogy természetes senkinek se volt a környéken 10-20 macskája, vagy vitte őket árulni, dobta ki őket az utcára. Mert az első alkalom után elvitték ivartalanítani.

Én megértem hogy mit mondtok. Azzal nem értek egyet hogy 1 ellés szaporításnak minősül.

2023. júl. 30. 14:32
 24/27 anonim ***** válasza:
35%
Pedig érts csak vele egyet mert annak minősül. Nem akartok szaporítani meg tenyészteni de az ilyen hülye gondolkozás miatt más szedi az állatokat össze. Egy ellés is az, szaporítás. Meg tudná akadályozni bárki, de nem... és nem, az állat nem akar szexelni és szülni sem akkora buli neki, mint az embernek, amikor vigyorogva feltölti a kölyköket a facere!
2023. júl. 30. 16:20
 25/27 anonim ***** válasza:
48%

Én azt nem értem miért más szedi össze ha mindenki megtartja a kölyköket?

Abban az esetben értem ha kiengedik felügyeletlenül az udvarra azt csókolom. De ebben az esetben nem velem kell veszekednetek.

2023. júl. 30. 16:31
 26/27 anonim ***** válasza:
51%
Azért mert ha nem üti el a kölyköket vagy a felnőtteket az autó, az utcán kóborolnak, ami tilos, ugyanis a gazdának még falun is kötelessége a telkén tartani az állatát!
2023. júl. 30. 16:42
 27/27 anonim ***** válasza:
2 fiú az jó nálunk egyszerre 4 volt és csak 2 rivalizakt de megvoltak egymással
2023. okt. 8. 10:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!