Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen nemű két macska fér...

Milyen nemű két macska fér meg egymással a legjobban?

Figyelt kérdés
Ha akarok két macskám, milyen neműek legyenek, hogy a legjobban megférjenek egymással?

2023. júl. 29. 07:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
22%
A szaporítás ott kezdődik, hogy elletitek a szerencsétlen macskákat. Édes istenem, és ezek az emberek szaporodnak :(
2023. júl. 29. 18:55
 12/27 anonim ***** válasza:
49%
Nem ugyanazok a macskák szültek 3x
2023. júl. 29. 18:59
 13/27 anonim ***** válasza:
30%
Jó leesett közben hogy rosszul fogalmaztam elnézést. Generációk alatt azt értettem hogy anya-kölyök, aztán másik anya-kölyök. Egyik macska sem szült többször 1 alkalomnál. Az tényleg kínzás, nem szaporítás a cél. De akkor sem kellene ilyen bunkónak lenni.
2023. júl. 29. 19:07
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Ez pedig szaporítás, bocsesz. Nem kéne ilyen felelőtlen módon állatot tartani.
2023. júl. 29. 19:31
 15/27 anonim ***** válasza:
64%
Az hogy egy állat egyszer szül?
2023. júl. 29. 19:35
 16/27 A kérdező kommentje:
Nekünk két macskánk van, egy kandúr és egy nőstény. Mindeketten ivartalanítottak. egész jól megférnek egymással
2023. júl. 30. 10:07
 17/27 A kérdező kommentje:

7es ilyenről én is olvastam

[link]

2023. júl. 30. 10:07
 18/27 anonim ***** válasza:
33%

15 AZ IS SZAPORÍTÁS!

Ha nincs tenyésztői engedélyed, és nem vagy bejegyezve a FEORnál, akkor bizony szaporító vagy. Mindenki, aki úgy gondolkozik, hogy dee hát csak egyszer szült a macska, na ő miattuk van annyi kóbor állat! Kutyákra is érvényes!

2023. júl. 30. 11:44
 19/27 anonim ***** válasza:
48%

Én sose dobtam az utcára őket, szóval miattam biztos nincs kóbor állat, sőt eddig sosem tenyésztőtől szereztük be őket, otthontalanok voltak mind.

De lenne egy kérdésem hozzád.

Városi vagy igaz?

2023. júl. 30. 11:51
 20/27 anonim ***** válasza:
51%

És annak mi köze van az egészhez? A városban is vannak kóbor állatok, MI szedjük őket össze, mert a falusiak szerint tök jól elvan az állat a kertbe, meg láncon. Ez lehet általánosítás, de a legtöbb falusi ezt csinálja. Nem viszik sétálni a kutyát, mert ott a kert, akkor mninek? A macska is fogyóeszköz, kit érdekel ha nem jön haza, majd lesz másik.

És teljsen mindegy, hogy otthontalan macskákat vittél haza, ha születtek kölykei, az SZAPORÍTÁS!

2023. júl. 30. 13:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!