Milyen nemű két macska fér meg egymással a legjobban?
15 AZ IS SZAPORÍTÁS!
Ha nincs tenyésztői engedélyed, és nem vagy bejegyezve a FEORnál, akkor bizony szaporító vagy. Mindenki, aki úgy gondolkozik, hogy dee hát csak egyszer szült a macska, na ő miattuk van annyi kóbor állat! Kutyákra is érvényes!
Én sose dobtam az utcára őket, szóval miattam biztos nincs kóbor állat, sőt eddig sosem tenyésztőtől szereztük be őket, otthontalanok voltak mind.
De lenne egy kérdésem hozzád.
Városi vagy igaz?
És annak mi köze van az egészhez? A városban is vannak kóbor állatok, MI szedjük őket össze, mert a falusiak szerint tök jól elvan az állat a kertbe, meg láncon. Ez lehet általánosítás, de a legtöbb falusi ezt csinálja. Nem viszik sétálni a kutyát, mert ott a kert, akkor mninek? A macska is fogyóeszköz, kit érdekel ha nem jön haza, majd lesz másik.
És teljsen mindegy, hogy otthontalan macskákat vittél haza, ha születtek kölykei, az SZAPORÍTÁS!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!